Szeretnél előnyt szerezni a munkaerőpiacon? Baristaként és bármixerként szükséged lehet plusz tudásra. Ha már a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola tanulója vagy, akkor a június 20.-i tréning napunkon teljes ingyen vehetsz részt. A programok között lesz a pincér-, standolás és elszámoltatás-, free pouring és angol bárszaknyelv tréning is. Ha még nem tartozol a hallgatónk közé, de szívesen képeznéd magad nálunk, akkor látogass el hozzánk bármikor nyitvatartási időben és iratkozz be a barista- és mixer tanfolyamainkra. Várunk sok szeretettel!

Időpont: 2018. június 20., szerda 15 órától
Helyszín: Barista Akadémia, Mojito Mixeriskola
(1071 Budapest, Lövölde tér 2.)

15:00 Standolás és elszámoltatás tréning:

Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást beszéljük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a precíz, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixer tanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak figyelmébe ajánljuk.

16:00 Pincér tréning:

 Egy bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb feladat a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok gyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni az asztalok között. A tanfolyamon megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixer tanfolyamot végeztél.

17:00 Angol bárszaknyelv tréning:

A vendéglátás és a koktélozás ma már nemzetközi szintre emelkedett, így elengedhetetlen egy bártendernek az angol nyelvtudás ismerete és használata. Az angol bárszaknyelv tréningen a hallgatók bár szituációs feladatokat oldanak meg angol nyelven, hogy munkájuk során ezeket az ismereteket majd éles helyzetekben is kamatoztatni tudják. A tréning fő pontjai, a vendéggel való kommunikáció, a báreszközök, az italajánlás, a rendelésfelvétel, az italkészítési technikák és a konfliktus helyzetek kezelése angol nyelven.

18:30 Free pouring tréning:

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika, vagyis a free pouring. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés mérce nélkül. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam hallgatóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett számos alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközök is szükségesek.

Ha még nem vagy a Barista Akadémia vagy a Mojito Mixeriskola hallgatója, de szeretnél az lenni, akkor gyere el június 18.-ig és iratkozz be személyesen a barista és mixertanfolyamainkra. A tanfolyamok végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bizonyítványt és munkaajánlatot is kapsz!

Tanfolyamaink: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz. 

Barista és Mixer tanfolyam jelentkezési határidő:
június 18., hétfő 17 óra

Kövess minket  facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.mojito.hu
www.baristaakademia.hu