A Barista Akadémián mindannyian lelkesen és keményen dolgozunk azért, hogy a legszínvonalasabb oktatást tudjuk nyújtani hallgatóinknak Budapesten és vidéki városainkban. Mindannyian szeretnénk, ha a jelentkezők használható tudással távoznának intézményünkből. Induló tanfolyamainkról tájékozódhatsz a naptárunkban, kérdés esetén pedig keress minket bátran. Irodavezetőnk készséggel áll rendelkezésetekre az iroda nyitva tartásában (H-P, 10-18).

Hajdu Péter

Barista Akadémia Vezető

Közel tizennégy éve foglalkozom a bár szakmával. Barista és Bártenderként dolgoztam Budapest Frekventáltabb éttermeiben és bárjaiban. Két ízben képviseltem Magyarországot Barista Világbajnokságon illetve, sok hazai versenyen megfordultam, az utóbbi időben már ezek zsűrizésében veszek részt. Az iskola vezetése és az oktatás mellett tanácsadással is foglalkozom vendéglátó egységek számára, legyen szó a bár kialakításáról, vagy egy profi kávégép beszerzéséről vagy akár az alkalmazottak kiképzéséről. Ha bármiben segítségedre lehetek kérlek fordulj hozzám bizalommal.

+36/20-475-1481

BIRÓ TIVADAR

Mojito Mixeriskola Vezető

Mesterbártender

1994 óta a hazai báros szakma kiemelkedő alakja, a Magyar Gasztronómia Szövetség Elnökségi tagja. A Mojito Mixeriskola vezetője 1999 óta. Számos hazai és nemzetközi verseny zsűri tagja.

+36/20-355-84-00

Biro Tivadar

Ludányi István

 Bártender, Flair Bártender oktató

 Mesterbartender

Több mint 15 éves bartenderi és oktatói tapasztalat. A Mojito Mixer Iskola résztulajdonosa, oktatója. Számos magyar és nemzetközi szakmai verseny győztese.

Szakmai Elismerések:

Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség 2008.  „Magyar Gasztronómiáért” érdemérem

Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség 2012.  Mester Bártender   cím

A mixer tanfolyamok mellett  a Gasztronégyes Kft. ügyvezetőjeként – igényes koktél – szerviz szolgáltatás különböző formáit kínálja a tisztelt megrendelők számára.

+36/709430877

Ludányi István

Nagy Tamás

Barista, Bártender, Flair Bártender oktató

2006-ban kezdtem beleásni magam a báros szakma rejtelmeibe. Kezdetben a kevert italok és a kávék készítését sajátítottam el, amiket több versenyen és Magyarország számos nagyvárosának bárjaiban tudtam hasznosítani.Későbbiekben az oktatás lett a fő irányvonal. Mára már számtalan kávézó és bár személyzetének felkészítésével büszkélkedhetünk.

+36/70-866-6586

Váczi Jezsó Péter

Barista Akadémia Oktató

Több, mint 7 éve, hogy a kávé nálam szerelem, szenvedély, munka, hobbi, kihívás és meditáció egyszerre. Számos vendéglátóipari egységben dolgoztam, kezdve a kis büfétől, a mozgó kávézón át egész a speciality kávézókig. Mindenhol azt tapasztaltam, hogy az emberek nem pusztán a kávét szeretik, hanem magát a kávézás élményét. Szeretem ezt az élményt a lehető legjobb színvonalon biztosítani és örömmel mutatok rá, hogy mekkora kultúra és mennyi odafigyelés rejlik egy-egy jól elkészített cappuccino mögött. Oktatóként a precizitásra és a következetességre törekszem. Célom, hogy az emberek előtt új kapukat nyissak meg a kávé változatos kultúrájára.

+36/20-355-8400, info@mojito.hu (H-P, 10:00-18:00)

Váczi Jezsó Péter

Rólunk írták

Profi ezközökön, profi oktatóktól tanulhattuk meg a kavékészítés fortélyait, nagyon jó hangulatú órákon. Ráadásul közben még finomabbnál finomabb kávé különlegességeket is kóstolhattunk.

Csóka Zsombor

Nagyon sokat tanultam és remekül éreztem magam, köszönöm Barista Akadémia

Jávorka Gábor

Kellemes hangulatú órák, gyors tanulás, gyakorlatias oktatás.
Talán ezek a legfontosabbak, mikor valaki egy ilyen képzést keres. Nagyon élvezem/élveztem az itt töltött időt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.

Andris Dénes

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Profi oktatók, profi hozzáállás, valamint magas szintű tudás amit el lehet sajátítani. Mindemellett kellemes barátias közvetlen légkör, természetesen sok vicc.

Szántó Péter

Nagyon tetszett a hangulat és az oktatók hozzáállása. Hatékony, színvonalas oktatásban volt részünk.

Maricza Lóránd

Jó tanárok, jó hangulat , finom kávék.Élmény volt, köszönöm!!! 🙂

Csonka Kitti

1 hónapja végeztem és már baristaként dolgozom. Köszönök mindent Barista Akadémia!

Fülöp Dorottya