A Barista Akadémián mindannyian lelkesen és keményen dolgozunk azért, hogy a legszínvonalasabb oktatást tudjuk nyújtani hallgatóinknak Budapesten és vidéki városainkban. Mindannyian szeretnénk, ha a jelentkezők használható tudással távoznának intézményünkből. Induló tanfolyamainkról tájékozódhatsz a naptárunkban, kérdés esetén pedig keress minket bátran. Irodavezetőnk készséggel áll rendelkezésetekre az iroda nyitva tartásában (H-P, 10-18).

Hajdu Péter

Barista Akadémia Vezető

Közel tizenkét éve foglalkozom a bár szakmával. Barista és Bártenderként dolgoztam Budapest Frekventáltabb éttermeiben és bárjaiban. Két ízben képviseltem Magyarországot Barista Világbajnokságon illetve, sok hazai versenyen megfordultam, az utóbbi időben már ezek zsűrizésében veszek részt. Az iskola vezetése és az oktatás mellett tanácsadással is foglalkozom vendéglátó egységek számára, legyen szó a bár kialakításáról, vagy egy profi kávégép beszerzéséről vagy akár az alkalmazottak kiképzéséről. Ha bármiben segítségedre lehetek kérlek fordulj hozzám bizalommal.

+36/20-475-1481

Nagy Tamás

Barista, Bártender, Flair Bártender oktató

2006-ban kezdtem beleásni magam a báros szakma rejtelmeibe. Kezdetben a kevert italok és a kávék készítését sajátítottam el, amiket több versenyen és Magyarország számos nagyvárosának bárjaiban tudtam hasznosítani.Későbbiekben az oktatás lett a fő irányvonal. Mára már számtalan kávézó és bár személyzetének felkészítésével büszkélkedhetünk.

+36/70-866-6586

Tolnai Alexandra

Barista Akadémia Irodavezető

Ha bármi kérdésed van a képzésekkel vagy az iskolával kapcsolatban, keress bátran, szívesen segítek bármiben.

+36/20-355-8400, info@mojito.hu (H-P, 10:00-18:00)

Ludányi István

Barista, Bártender, Flair Bártender oktató

Nam condimentum lorem scelerisque, gravida lacus vel, aliquet tellus. Duis efficitur ullamcorper purus, a maximus lorem ornare ac. Mauris volutpat est non malesuada efficitur. Suspendisse gravida, nunc non malesuada accumsan, lacus nunc iaculis arcu, quis bibendum diam lectus id nulla. Vivamus lobortis, purus sit amet faucibus dignissim, ante justo rutrum augue, commodo accumsan felis nisi ut nisl. Quisque ut elit lectus.

+36/10-000-0000

Rólunk írták

Profi ezközökön, profi oktatóktól tanulhattuk meg a kavékészítés fortélyait, nagyon jó hangulatú órákon. Ráadásul közben még finomabbnál finomabb kávé különlegességeket is kóstolhattunk.

Csóka Zsombor

Nagyon sokat tanultam és remekül éreztem magam, köszönöm Barista Akadémia

Jávorka Gábor

Kellemes hangulatú órák, gyors tanulás, gyakorlatias oktatás.
Talán ezek a legfontosabbak, mikor valaki egy ilyen képzést keres. Nagyon élvezem/élveztem az itt töltött időt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.

Andris Dénes

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Profi oktatók, profi hozzáállás, valamint magas szintű tudás amit el lehet sajátítani. Mindemellett kellemes barátias közvetlen légkör, természetesen sok vicc.

Szántó Péter

Nagyon tetszett a hangulat és az oktatók hozzáállása. Hatékony, színvonalas oktatásban volt részünk.

Maricza Lóránd

Jó tanárok, jó hangulat , finom kávék.Élmény volt, köszönöm!!! 🙂

Csonka Kitti

1 hónapja végeztem és már baristaként dolgozom. Köszönök mindent Barista Akadémia!

Fülöp Dorottya