Ne maradj le Győri Beiratkozásunkról! Barista Tanfolyam!
Ismerd meg a kávé sokféle arcát barista tanfolyamainkon, ami már Győrben is elérhető! Válogass győri barista tanfolyamaink és mixertanfolyamaink között. Te szeretnél lenni a kávézó sztárja? Vagy csak otthon szeretnéd elkészíteni életed kávéját? Mi segítünk profi baristává válni! Ahhoz hogy valaki alapszinten elsajátítsa a kávé készítés tudományát, nem elég egy alkalom, sok apró technikai fogást kell egymásba fűzni ahhoz, hogy megkapjuk a tökéletes espresso-t, vagy, hogy elkészítsünk egy standard cappuccino-t. De emellett egy profi szemléletet, és átfogó ismereteket is kapsz nálunk a kávéról, egészen a cserjétől a csészéig! Ha felkeltettük érdeklődésedet és szeretnél részt venni barista tanfolyamunkon, nincs más dolgod, mint eljönni a beiratkozás napján 17:00-kor. Az első elméleti óra rögtön a beiratkozás után kezdődik. Kiscsoportos bontásban dolgozunk, a további órák időpontjait az első órán beszéljük meg, ezért több napból is tudsz majd választani. A kiválasztott napon zajlik majd a képzésed, heti 1 alkalommal 3 órában, a normál menetes alap barista tanfolyamon.
Győri barista tanfolyam tematikája!
- kávéfajták eredete és kialakulása
- kávétörténelem
- feldolgozási formák
- pörkölési formák
- ízjellemzők
- kávézók, trendek
- tévhitek és titkok a kávé világából
- espresso gépek fejlődése és kialakulása
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- espresso minőség, őrlő állítás
- zárási folyamatok
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- csokoládé topping, díszítés
- kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
- elmélet (teszteld tudásod)
- gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)
Győrii Barista Tanfolyam: 90.000 Ft
Helyszín: Győr, Kálvária utca 4. Zaccfiók kávészervíz és pörkölő
A márciusi barista tanfolyam tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, az oktatás csoportonként maximum 6 fős létszámmal indul, a képzés időtartama 7 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista tanúsítványt állítunk ki. Sőt, bizonyítványoddal a kezedben már állásajánlataink közül is bátran válogathatsz! A Barista Akadémia által használt tananyag, Nemzetközi Kávészövetség (SCA) által meghatározott sztenderdek alapján lett összeállítva.
Induló győri barista tanfolyam időpontok:
Alapfokú barista tanfolyam Győr – Akció!
Képzés időtartama: 7 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 90.000 Ft, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a jegyzetet is
Jelentkezés Győri barista tanfolyamra:
Telefonszám +3670 8666586
Email: nagymojito@gmail.com
Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!
Győri barista képzés tematikája:
I. óra: Elméleti óra a beiratkozás napján. A cserjétől a csészéig:
- kávéfajták eredete és kialakulása
- kávétörténelem
- feldolgozási formák
- pörkölési formák
- ízjellemzők
- kávézók, trendek
- tévhitek és titkok a kávé világából
- espresso gépek fejlődése és kialakulása
II. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- espresso minőség, őrlő állítás
- zárási folyamatok
III. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- espresso minőség, őrlő állítás
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- zárási folyamatok
IV. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- csokoládé topping, díszítés
- zárási folyamatok
V. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- standard kávéitalok: espresso, cafe lungo, cappuccino, americano, doppio, cafe latte, cafe latte macchiato, espresso macchiato, melange, cortado, flat white
- zárási folyamatok
VI. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
- zárási folyamatok
VII. óra: vizsga
- elmélet (teszteld tudásod)
- gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)