Ne maradj le Győri Beiratkozásunkról! Barista Tanfolyam!

 

Ismerd meg a kávé sokféle arcát barista tanfolyamainkon, ami már Győrben is elérhető! Válogass győri barista tanfolyamaink és mixertanfolyamaink között. Te szeretnél lenni a kávézó sztárja? Vagy csak otthon szeretnéd elkészíteni életed kávéját? Mi segítünk profi baristává válni! Ahhoz hogy valaki alapszinten elsajátítsa a kávé készítés tudományát, nem elég egy alkalom, sok apró technikai fogást kell egymásba fűzni ahhoz, hogy megkapjuk a tökéletes espresso-t, vagy, hogy elkészítsünk egy standard cappuccino-t. De emellett egy profi szemléletet, és átfogó ismereteket is kapsz nálunk a kávéról, egészen a cserjétől a csészéig! Ha felkeltettük érdeklődésedet és szeretnél részt venni barista tanfolyamunkon, nincs más dolgod, mint eljönni a beiratkozás napján 17:00-kor. Az első elméleti óra rögtön a beiratkozás után kezdődik. Kiscsoportos bontásban dolgozunk, a további órák időpontjait az első órán beszéljük meg, ezért több napból is tudsz majd választani. A kiválasztott napon zajlik majd a képzésed, heti 1 alkalommal 3 órában, a normál menetes alap barista tanfolyamon.

Győr barista tanfolyam

Győri barista tanfolyam tematikája!

  • kávéfajták eredete és kialakulása
  • kávétörténelem
  • feldolgozási formák
  • pörkölési formák
  • ízjellemzők
  • kávézók, trendek
  • tévhitek és titkok a kávé világából
  • espresso gépek fejlődése és kialakulása
  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • zárási folyamatok
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • csokoládé topping, díszítés
  • kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
  • elmélet (teszteld tudásod)
  • gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)

 

Győrii Barista Tanfolyam: 90.000 Ft

 

Helyszín: Győr, Kálvária utca 4. Zaccfiók kávészervíz és pörkölő

 

 

A márciusi barista tanfolyam tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, az oktatás csoportonként maximum 6 fős létszámmal indul, a képzés időtartama 7 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista tanúsítványt állítunk ki. Sőt, bizonyítványoddal a kezedben már állásajánlataink közül is bátran válogathatsz! A Barista Akadémia által használt tananyag, Nemzetközi Kávészövetség (SCA) által meghatározott sztenderdek alapján lett összeállítva.

Győr barista tanfolyam

Induló győri barista tanfolyam időpontok:

Alapfokú barista tanfolyam Győr – Akció!

Képzés időtartama: 7 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 90.000 Ft, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a jegyzetet is

 

Győr barista tanfolyam
Jelentkezés Győri barista tanfolyamra:

Telefonszám +3670 8666586 
Email: nagymojito@gmail.com

Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!

Győri barista képzés tematikája:

I. óra: Elméleti óra a beiratkozás napján. A cserjétől a csészéig:

  • kávéfajták eredete és kialakulása
  • kávétörténelem
  • feldolgozási formák
  • pörkölési formák
  • ízjellemzők
  • kávézók, trendek
  • tévhitek és titkok a kávé világából
  • espresso gépek fejlődése és kialakulása

II. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • zárási folyamatok

III. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • zárási folyamatok

IV. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • csokoládé topping, díszítés
  • zárási folyamatok

V. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • standard kávéitalok: espresso, cafe lungo, cappuccino, americano, doppio, cafe latte, cafe latte macchiato, espresso macchiato, melange, cortado, flat white
  • zárási folyamatok

VI. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
  • zárási folyamatok

VII. óra: vizsga

  • elmélet (teszteld tudásod)
  • gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)