Újabb különleges koktélt készítettünk Larion Zoéval a Barista Akadémián. A Blikk, Bármi lehet csütörtök! -Larion Zoéval műsorában egy egyedülálló kávés koktélt kevertünk, ahol a barista és a bármixer szakma tudása ötvöződik. A vasárnapi ebéd után akár desszertként is fogyaszthatjuk ezt a kellemes, édes italt.

A legtöbb ember szereti a kávét és a koktélokat is, ezért egy teljesen új kávé alapú koktélt találtunk ki, amit Larion Zoéval együtt készítettünk el. Fontos, hogy első lépésként mindig hűtsük be a koktélos poharunkat, amibe az italt fogjuk szervírozni.

Hozzávalók:

2 cl vodka
2 cl Cointreau likőr
4 cl Mozart csokoládé krémlikőr
2 cl kókusz szirup
1 frissen készített espresso (30 ml)

Minden hozzávalót töltsünk egy shakerbe és alaposan rázzuk össze, hogy egy krémes, habos italt kapjunk. A koktélos poharunkból borítsuk ki a jeget. Az italt szűrjük át a poharunkba. Díszítsük a koktélunkat ehető virággal.

Nemcsak vasárnapi desszertként fogyaszthatjuk ezt a fantasztikus kávés koktélt, hanem remek kiegészítője lehet egy-egy partinak is. Bátran készítsük el az italt otthon és nyűgözzük le vendégeinket! Korábban nőnap alkalmából készítettünk egy különleges rumos koktélt, amit itt tekinthetsz meg.

Ha kedvet kaptál még több koktélhoz és kávé alapú italhoz, akkor látogass el a Barista Akadémiára és a Mojito Mixeriskolába, ahol megismerheted a barista és a bármixer szakma rejtelmeit.  A barista és a mixertanfolyamon az alapoktól egészen a haladó szintig elkísérünk, hogy a végén profi baristává és mixerré válhass! Hallgatóinknak ajándék tréningeket is adunk és a képzések végén munkaajánlatot is kapsz. Tanfolyamaink: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz. A barista és mixer képzések jelentkezési határideje április 10., ne maradj le a tanfolyamokról!

Barista és Mixer tanfolyam beiratkozás: április 10., kedd 17 óra

 

Kövess minket  facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu