A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola szeptember 25-én tartja következő tréning napját. A közel egész napos oktatásra szeretettel várjuk korábbi és jelenlegi tanulóinkat is. Számos tréning közül választhattok, a lelkesebbek akár egész nap fejleszthetik tudásukat és a legjobb, hogy teljes ingyen juthattok hozzá. Napirendre kerül a pincér-, a standolás és az elszámoltatás tréning, a rendezvényszervezés, valamint az angol bárszaknyelv. 

Időpont: 2017. szeptember 25. hétfő
Helyszín: Barista Akadémia & Mojito Mixeriskola (1071 Budapest, Lövölde tér 2.)

12:00 Pincér tréning:barista_kepzes_tanfolyam

 Egy igazi bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb momentum a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok begyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni a pályán. A képzésen megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixertanfolyamot végeztél.

12:00 Standolás és elszámoltatás tréning:

Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást tekintjük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal rengeteg hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a pontos, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixertanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak ajánljuk.

13:00 Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning:

Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad újdonságokat kitalálni. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek alapos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény remek reklámot, újabb vendégeket hozhat. Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót az eseményt követően. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogyan érd el a sikereidet egy-egy összejövetel alkalmával.

barista_kepzes_tanfolyam

14:00 Free pouring tréning:

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam tanulóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett, többféle alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközöket is használni kell.

16:00 Angol bárszaknyelv tréning:

A vendéglátás és a koktélozás ma már nemzetközi szintre emelkedett, így elengedhetetlen egy bártendernek az angol nyelvtudás ismerete és használata. Az angol bárszaknyelv tréningen a hallgatók bár szituációs feladatokat oldanak meg angol nyelven, hogy munkájuk során ezeket az ismereteket majd éles helyzetekben is kamatoztatni tudják. A tréning fő pontjai, a vendéggel való kommunikáció, a báreszközök, az italajánlás, a rendelésfelvétel, az italkészítési technikák és a konfliktus helyzetek kezelése angol nyelven.

Ha a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola tanulója szeretnél lenni, akkor ne maradj le az októberben induló barista és mixertanfolyamokról. Budapesten és több vidéki nagyvárosban is, mint Békéscsaba, Cegléd, Kecskemét, Miskolc, Sopron, Szeged, Szentes, Hódmezővásárhely, Szolnok és Baja városában is indulnak képzések az őszi szezonban. Tanfolyamainkon lehetőséged van az alapképzéstől a haladó szintig eljutni. Legyen a szakmád a szenvedélyed!

barista_kepzes_tanfolyam

Információ:
info@mojito.hu
+3620 355 8400