Lemaradtál a beiratkozásról, egyet se csüggedj, mert május 17-én, szerdán 16:30-tól újból lehetőséged nyílik jelentkezni a barista és mixer tanfolyamok egyikére.

A tanfolyamot ajánljuk azoknak, akik a szakmában szeretnének elhelyezkedni, azoknak akik rendelkeznek némi ismerettel, és fejlődni szeretnének és azoknak is egy kitűnő lehetőség, akik még csak ismerkednek a témával és jobban beleásnák magukat a kávévilág rejtelmeibe.

Beiratkozás időpontja: 2017. 05. 17. (szerda), 16:30
Helyszín: Barista Akadémia és Mojito Mixeriskola, 1071 Budapest, Lövölde tér 2.

Miért válassz minket? Mert professzionális oktatóktól tanulhatsz. Mert több mint 20 országban sikerrel dolgoznak hallgatóink. Mert külföldi munkalehetőséget ajánlunk neked. Mert a nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás, hanem BEFEKTETÉS! Mert minden hallgatónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Mert ingyenesen vehetsz részt a tréning programjain, korlátlan alkalommal (free pouring, kommunikáció, standolás és elszámoltatás, pincér tréning, rendezvényszervezés tréning, angol bárszaknyelv, flair).

A barista tanfolyamon érdekes témákkal találkozhatsz. A kávé eredetétől, a termesztésen és előállításon át, megtapasztalod a kávékészítés folyamatait, hogy hogyan készítsd el a tökéletes kávéitalokat, és szolgáld fel a vendégeknek.  Az eredmény magáért beszél, hiszen a több hetes képzés végére magabiztosan és kellő hozzáértéssel állsz majd a pultban és nem lesz lehetetlen számodra ebben a szakmában.

A barista tanfolyam tematikája:
  • Kávé növény, eredete, elterjedése, kávéházak régen és ma botanikája, termesztése, szüretelése, feldolgozása (nedves, száraz, erjesztett eljárás), Arabica, robusta, pearl, marogogype, Jamaican Blue Mountain, Kopi luwak, Koffeinmentes kávé
  • A kávé forgalmazása, a kávétőzsde, kávé keverékek
  • Pörkölés,a kávéban lévő hatóanyagok, pörkölési módok, fajta eltérések, llat felismerés
  • Kávékészítés, Teák, őrlés, őrlőgépek, kávékészítés, kávéfőző-gépek (török kávétól a filteres kávéig), kávé italok készítése (cappuccino, latte, ristretto, melange, machiato…), a kávé felszolgálása, teák története, fajtái, elkészítési módok
  • Kávégépek és őrlők, a kávégépek és az őrlőgépek beállítása, a kávégépek és az őrlőgépek karbantartása, tisztítása
  • Kávé alapú koktélok, a kávé és az alkohol, Espresso Martini, Ír kávé, Ice Cream Café, Hot Shot
  • Vizsga, elméleti (tesztlap), gyakorlati (kávé és kávé alapú koktélkészítés)
Milyen tanfolyamok közül választhatsz?barista_kepzes_tanfolyam

A Barista Akadémia többféle tanfolyamot indít, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő képzési típust. Az alapfokú barista tanfolyam 6 hetes, heti 1 alkalom, egy alkalom 3 órás. A teljes elméleti és gyakorlati képzés 65 000 forint.
A gyorsított barista tanfolyam 3 hetes, heti 1 alkalom, egy alkalom 6 óra. A teljes elméleti és gyakorlati képzés 75 000 forint.
Haladó barista, latte art képzésünkbe bármikor be tudsz kapcsolódni, 7 alkalom. A teljes elméleti és gyakorlati képzés 55 000 forint.
Az egyéni barista tanfolyam keretein belül saját ütemben, rugalmas időbeosztással, akár 1 hét alatt elvégezhető mindössze 120 000 forintért.
Részletfizetésre is van lehetőség, a sikeres vizsgát követően magyar-angol nyelvű nemzetközi barista bizonyítványt állítunk ki.
.

Ha a mixer szakma is érdekel válaszd a kettő az egyben tanfolyamunkat, mellyel 10.000.- Ft-ot spórolhatsz meg!
A mixertanfolyamokról a Mojito Mixeriskola honlapján találsz részletes információt!

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, csak az elhatározás! 😀

Várunk Sok Szeretettel a barista és mixer tanfolyamra és mi megtanítjuk neked, hogyan válj professzionális baristává és bártenderré!
.
Információ:
+36 20 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu