A Barista Akadémia több vidéki nagyvárosban, köztük Szegeden is indít barista képzést. A szegedi barista tanfolyam október 31-én, kedden indul. A képzések felépítése, tematikája megegyezik a budapesti tanfolyamokkal, csak a helyszín változik. 

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: Október 31. kedd 17:00
Helyszín: Szeged

A barista képzés tematikájában kávékóstolások, illatfelismerések, hagyományos espresso és filter technológia is szerepel. A képzésen a standard és az alkoholos kávéitalokat is elkészítheted, például espresso, cappuccino, latte macchiato, americano, risretto, jeges kávé, ír kávé és még sok mást. A Barista Akadémia 6 hetes alapfokú barista képzésén minden tudást megszerezhetsz, ami a barista szakmához szükséges.

Ez a képzés remekül alkalmazkodik azon emberek munkarendjéhez, akik egy héten csak egyszer tudnak időt szakítani a tanulásra. Heti egy alkalommal három órában folyik a baristák képzése. A barista szakma az ízekről szól és ahhoz, hogy ezekkel jobban megismerkedjünk, esetleg íz jegyeket tudjunk megkülönböztetni és felismerni, sokat kell tréningeznünk. Ehhez érdemes kávézókba és bárokba ellátogatni, hogy egy átfogó képet kapjunk arról, ki hogyan gondolkodik a baristák világáról és a folyamatos kóstolás fejleszti készségeinket.

Egy barista képzés lényegében az espresso és a tejhab készítésen alapul és annak gyakorlásán. Ahhoz hogy minden körülmény között, jól beállított espresso-t készítsünk az őrlőállítást kell gyakorolnunk. Ha ennek logikáját megérti a hallgató, bárhol és bármikor képes lesz azt végrehajtani. Ez képez alapot ahhoz, hogy a barista tanfolyam további részén a tökéletes tejhab készítését is rá építsük az espresso technológiára és ezzel elérkeztünk a klasszikus cappuccino-hoz.

barista_kepzes_tanfolyam

Ahhoz, hogy egy standard kávéalapot el tudjanak a tanulók készíteni a barista képzés végére, végig megyünk az összes most trendi kávé italon. A csokoládé öntetes topping használatával pedig feldíszítjük az órán alkotott műveket. Természetesen nem maradhatnak ki a kávé különlegességek és az alkoholos kávéitalok sem.

Miért válassz minket?

Minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A lépcsőzetes oktatási rendszernek köszönhetően az alapoktól a profi/haladó szintig elkísérünk. Hazai és nemzetközi munkalehetőségeket ajánlunk Neked. Ma már több, mint 20 országban dolgoznak hallgatóink, így a nálunk elköltött pénz garantáltan befektetés.

Ne hagyd ki az októberben induló, szegedi barista képzést! Készülj már most a nyári szezonális, fesztivál munkákra vagy a főállású barista és/vagy bártender karrieredre! Tanulj a Barista Akadémián vidéken is!

Legyen a szenvedélyed a szakmád!

 

Információ:
+3670 943 0877
info@mojito.hu