A Barista Akadémia több vidéki nagyvárosban is indít barista tanfolyamot. November 3-án Baja lesz a barista képzés helyszíne. A tanfolyamok felépítése, tematikája megegyezik a budapesti képzésekkel, csak a helyszín változik.

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: November 03. péntek 17:00
Helyszín: Baja

A barista képzésen kávékóstolások, illatfelismerések, hagyományos espresso és filter technológia is megtalálható. A képzésen a standard és az alkoholos kávéitalokat is elkészítheted, például espresso, cappuccino, latte macchiato, americano, jeges kávé, ír kávé és még sok mást. A Barista Akadémia 6 hetes alapfokú barista képzésén minden tudást megszerezhetsz, amivel eltudsz indulni a baristává válás útján.

A barista képzés remekül alkalmazkodik azon emberek munkarendjéhez, akik egy héten csupán egyszer tudnak időt szakítani a tanulásra. Heti egy alkalommal, három órában folyik a baristák képzése. A barista szakma az ízekről szól és ahhoz, hogy ezekkel jobban megismerkedjünk, esetleg íz jegyeket tudjunk megkülönböztetni és felismerni, sokat kell gyakorolni. Ehhez érdemes kávézókba és bárokba ellátogatni, hogy egy átfogó képet kapjunk arról, ki hogyan gondolkodik a baristák világáról, valamint a folyamatos kóstolás fejleszti a készségeket.

barista_kepzes_tanfolyam

Egy barista képzés lényegében az espresso és a tejhab készítésen alapul és annak gyakorlásán. Ahhoz hogy minden körülmény között, jól beállított espresso-t készítsünk az őrlőállítást kell gyakorolnunk. Ha ennek logikáját megérti a tanuló, bármilyen körülmények között képes lesz azt végrehajtani. Ez adja az alapot ahhoz, hogy a barista képzés további részén a tökéletes tejhab készítését is rá építsük az espresso technológiára és ezzel elérkeztünk a klasszikus cappuccino-hoz.

Ahhoz, hogy a hallgatók egy standard kávéalapot el tudjanak készíteni a barista képzés végére, végig megyünk az összes most divatos kávé italon. A csokoládé öntetes topping használatával pedig feldíszítjük az órán alkotott italokat. Természetesen nem maradhatnak ki a kávé különlegességek és az alkoholos kávéitalok sem, egyes italok elkészítésénél már shaker használata is fontos. Tanulóink ezzel betekintést nyerhetnek a kávé alpaú koktélok világába is.

Miért válassz minket?

Minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A lépcsőzetes oktatási rendszernek köszönhetően az alapoktól a profi/haladó szintig elkísérünk. Hazai és nemzetközi munkalehetőségeket ajánlunk Neked. Ma már több, mint 20 országban dolgoznak hallgatóink, így a nálunk elköltött pénz garantáltan befektetés.

Ne hagyd ki a novemberben induló, a bajai barista képzést! Készülj már most a nyári szezonális, fesztivál munkákra vagy a főállású barista karrieredre! Tanulj a Barista Akadémián vidéken is!

Legyen a szenvedélyed a szakmád!

Információ:
+3670 943 0877
+3620 355 8400

info@mojito.hu