Főállású munka, diákmunka vagy nyári szezonális munka, belföldi és külföldi állások, a barista és mixer szakmával ezek mindegyikére van lehetőséged. Ha szeretnéd magad kipróbálni egy kávézóban vagy épp a bárpult mögött, akkor jelentkezz február 5-én a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola barista és/vagy mixer tanfolyamaira. Szerezz barista és bármixer képesítést! Hallgatóinknak ajándék továbbképzési tréningeket is adunk. Ne maradj le a februári kezdésről!

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: 2018. február 5. hétfő, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

A Barista Akadémián olyan szakmát szerezhetsz, amit szenvedéllyel és lelkesedéssel végezhetsz. Ha szereted a kávét, akkor a Barista Akadémián a helyed. Ha szeretnél Te magad is a kávékészítés mestere lenni, akkor ehhez a Barista Akadémia alapfokú, gyorsított, haladó, latte art és egyéni barista képzésen minden elméleti és gyakorlati tudást megkapsz. Akár hobbi szinten, akár hivatásként választod, nálunk az alapoktól kezdve mindent megtanulhatsz a kávéról és a lépcsőzetes oktatási rendszernek köszönhetően profi baristává válhatsz. Egyszerűen és rövid időn belül szerezhetsz szakmát. A barista tanfolyam végén pedig egy magyar-angol nyelvű barista tanúsítványt állítunk ki.

A barista tanfolyamon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a  illatfelismerő készségeidet. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat kóstolhatsz és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket is bemutatjuk. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon a kávéitalban. A gyakorlat során megtanulod az őrlőbeállítást, a tökéletes tejhab készítést, az espressot, a cappuccinot, a risrettot, a latte macchiatot, a cortadot, az alkoholos kávéitalokat és még számos más kávéitalt is. Az alapfokú barista képzés után a haladó vagyis a latte art barista tanfolyamon továbbképezheted magad, ahol már többféle latte art mintákat gyakorolhatsz, ami a legtöbb kávézóban szinte alapfeladatnak számít. A latte art barista képzésen a cappuccino és a tejhab készítés tökéletesítése mellett, a szív, a rozetta, a tulipán formákat és több állatmintát (nyúl, oroszlán, medve, malac) is elsajátíthatsz.

Alapfokú barista tanfolyam barista_kepzes_tanfolyam
Képzés időtartama: 6 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 65.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Gyorsított barista tanfolyam:
Képzés időtartama: 4 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
Tandíj: 75.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Egyéni barista tanfolyam
Képzés időtartama: akár 1 hét alatt
Képzés beosztása: előre egyeztetett, egyéni beosztás alapján
Tandíj: 120.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Haladó/latte art barista tanfolyam
Képzés időtartama: 7 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 55.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.

Ha a jövődet bármixerként képzeled el, akkor ne maradj le a Mojito Mixeriskola alapfokú, gyorsított, haladó, American Bartending és egyéni mixertanfolyamairól. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a BACARDI hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. A mixer hallgatóknak a tanfolyam végén magyar-angol bármixer tanúsítványt állítunk ki, valamint egy boston shakert is ajándékba adunk.

Bármixerként nívós munkalehetőség és kiemelkedő keresett vár több óceánjáró és folyami hajókon, emellett a hajón eltöltött idő szakmai gyakorlatot is jelent, ami a későbbiekben is jó referencia és lehetőséged van más országok, kultúrák megismerésére is.

barista_mixer_kepzes_tanfolyam

Alapfokú mixer tanfolyam
Képzés időtartama: 12 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.barista_mixer_kepzes_tanfolyam

Gyorsított mixer tanfolyam:
Képzés időtartama: 6 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
Tandíj: 95.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.

Egyéni mixer tanfolyam
Képzés időtartama: akár 1 hét alatt
Képzés beosztása: előre egyeztetett, egyéni beosztás alapján
Tandíj: 130.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat
és a tankönyveket.

Haladó mixer tanfolyam
Képzés időtartama: 8 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.

American Bartending tanfolyam
Képzés időtartama: 5 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 60.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.
Kedvezményes tandíj: 30.000 forint, minden hallgatónknak 50%-os kedvezményt biztosítunk.

Mindkét tanfolyam érdekel? Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron vehetsz részt a barista és a mixertanfolyamokon. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetsz szert a vendéglátó iparban és a munkaerőpiacon.

Szerezz szakmát rövid időn belül, legyen a szakmád a szenvedélyed, alapozd meg az egzisztenciádat, hazai vagy nemzetközi bárokban, kávézókban, folyami vagy tengerjáró hajókon.

Miért válassz minket? Mert a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bártendereitől tanulhatsz, mert hallgatóink visszajelzései alapján a legjobb ár/érték arányú tanfolyam, mert nálunk nincs vizsgadíj, mert minden hallgatónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk, mert hazai és nemzetközi munkalehetőséget ajánlunk neked, mert ingyenesen vehetsz részt tréningeinken korlátlan alkalommal, mert nálunk lépcsőzetes oktatási rendszer működik, tehát az alapfoktól a profi/haladó szintig elkísérünk, mert a tanfolyam ára tartalmazza a tankönyveket, mert 20 országban dolgoznak hallgatóink, és a nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás, hanem BEFEKTETÉS!

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia Budapest mellett több vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat. Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely, Veszprém, Szekszárd, Székesfehérvár.

Gyere el és jelentkezz a barista és mixertanfolyamokra,
2018. február 5-én, 17 órakor!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

 

www.baristaakademia.hu