Születésnap, házassági évforduló, ballagás, klasszikus ünnepek vagy bármilyen eseményről is legyen szó, ha különleges ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, akkor ajándékozz nekik barista és/vagy mixer tanfolyamot! Az egyedülálló meglepetés mind amellett, hogy remek élményt, új barátokat nyújt, a barista és mixer képzések elvégzésével kivételes szakmát biztosít. Az ajándékutalványt megvásárolhatod akár a képzési tandíj teljes összegében, vagy akár egy részlet befizetésével is (5000,- vagy 10.000,- vagy más összegben). Ráadásul a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola tanfolyamaihoz plusz tréningeket adunk, amivel továbbképezheted magad.
barista_kepzes_tanfolyam

Sokan szeretik, egyenesen imádják a kávét és nincs ez másképp a koktélokkal sem. Van, aki forrón szereti, van, aki jegesen és van, aki koffein nélkül… A kávé szinte mindannyiunk napjának fontos része. Biztosan ismersz olyat a társaságodból, aki igazi kávé rajongó, vagy szívesen fogyaszt koktélokat egy-egy parti alkalmával. Számukra fantasztikus ötlet az ajándék tanfolyam és a legjobb, hogy az ajándékutalvány 1 éven belül bármikor felhasználható. Milyen tanfolyamokat ajándékozhatsz szeretteidnek? Lássuk!

A Barista Akadémia barista tanfolyamai közül választhatod az alapfokú, gyorsított, haladó, latte art vagy az egyéni barista képzést.

Az alapfokú barista tanfolyam remekül alkalmazkodik az iskolai órarendhez vagy azon emberek munkarendjéhez, akik egy héten csak egyszer tudnak időt szakítani a tanulásra. A 6 hetes barista tanfolyamon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a  illatfelismerő készségeidet. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat kóstolhatsz és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket is bemutatjuk. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon a kávéitalban. A gyakorlat során megtanulod az őrlőbeállítást, a tökéletes tejhab készítést, az espressot, a cappuccinot, a risrettot, a latte macchiatot, a cortadot, az alkoholos kávéitalokat és még számos más kávéitalt is.

barista_kepzes_tanfolyam

Rövidebb képzésünk a gyorsított barista tanfolyam, ahol 4 héten át, hetente 1 alkalommal zajlik az oktatás. A képzés tematikája megegyezik az alapfokú tanfolyammal csak a tanfolyam ideje rövidebb. Ha extra rövid idejű barista képzést keresel és egyedi időbeosztásra van szükség, akkor az egyéni vagy VIP barista tanfolyamot válaszd ajándékként.

Azok, akik már rendelkeznek alapfokú barista szaktudással, azoknak válaszd a haladó szintű latte art tanfolyamot, ahol többféle latte art mintákat tanulnak meg hallgatóink. Ezzel a díszítési technikával találkozhatunk a legtöbb kávézóban. Talán a leglátványosabb része a barista szakmának, ezzel biztos sok vendéget szerezhet kávézójába és a munkakeresés is könnyebben megy egy ilyen plusz tudással, ha valaki baristaként szeretne elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A haladó barista képzés alap öntései a szív, tulipán, rozetta. De ha valaki tovább jut a mintákban, akkor a medve, az oroszlán és egyéb állatok öntését is elsajátíthatja. Célunk, hogy minél több mintához juttassuk a résztvevőket a kurzus során.

Azoknak, akik a koktélok rajongói a Mojito Mixeriskola mixertanfolyamait ajánljuk. Van, aki a gyümölcsös változatot kedveli, vannak kávélikőr imádók, míg másoknak csak az számít, hogy minél színesebb és díszesebb legyen a koktél. A mixertanfolyamokon más-más ízvilág koktéljait készítik el a hallgatók, amit aztán elfogyasztanak.

barista_mixer_kepzes_tanfolyam

A Mojito Mixeriskola alapfokú, gyorsított, haladó, American Bartending és egyéni mixertanfolyamai közül választhatod ki a megfelelő ajándékot. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a BACARDI hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. A mixer hallgatóknak a tanfolyam végén magyar-angol bármixer tanúsítványt állítunk ki, valamint egy boston shakert is ajándékba adunk.

barista_kepzes_tanfolyam

Mindkét tanfolyam érdekel? Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron veheted meg az ajándék barista és a mixertanfolyamokat. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetsz szert a vendéglátó iparban és a munkaerőpiacon.

A barista és mixer tanfolyamok végén magyar-angol nyelvű barista tanúsítványt állítunk ki és számos tréninget adunk ajéndékba, amiket ingyenes látogatnak tanulóink, pincér, rendezvényszervezés, standolás, kommunikációs, free pouring és angol bárszaknyelv tréningeket.

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia Budapest mellett több vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat. Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely, Veszprém, Szekszárd, Székesfehérvár.

Lepd meg szeretteidet egy barista és/vagy mixertanfolyam ajándékutalvánnyal!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu