Hévíz és a város közelében lakóknak jó hír, hogy a Barista Akadémia március 25-én alapfokú barista tanfolyamot indít. Ne maradj le a képzésről, jelentkezz mihamarabb, mert a létszám korlátozott! A barista képzés elvégzésével magyar-angol nyelvű nemzetközi barista tanúsítványt állítunk ki. Baristaként hazai és nemzetközi munkaajánlatok is várnak!

Időpont:
2018. március 25. vasárnap, 12:00

Helyszín: Hévíz, Attila utca 6. Lotus Kávézó

Barista Akadémia 6 hetes alapfokú barista képzésén minden tudást megszerezhetsz, amivel eltudsz indulni a baristává válás útján. 6 héten keresztül, hetente 1 alkalom, alkalmanként 3 órás foglalkozások várnak Rád. A barista képzésen kávékóstolások, illatfelismerések, hagyományos espresso és filter technológiával is elkészítheted a kávét. Az órákon illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illat- és ízfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölők kerülnek bemutatásra. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban. A gyakorlatban megtanulhatod hogyan kell elkészíteni egy espressot, cappuccinot, risrettot, latte macchiatot, cortadot, az alkoholos kávéitalokat és még számos más kávéitalt is.

barista_kepzes_tanfolyam

Alapfokú barista tanfolyam 
Képzés időtartama: 6 hét, vizsgával együtt
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 75.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Szerezz szakmát rövid időn belül, legyen a szakmád a szenvedélyed, alapozd meg az egzisztenciádat, hazai vagy nemzetközi bárokban, kávézókban, folyami vagy tengerjáró hajókon.

Miért válassz minket? Mert a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bártendereitől tanulhatsz, mert hallgatóink visszajelzései alapján a legjobb ár/érték arányú tanfolyam, mert nálunk nincs vizsgadíj, mert minden hallgatónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk, mert hazai és nemzetközi munkalehetőséget ajánlunk neked, mert ingyenesen vehetsz részt tréningeinken korlátlan alkalommal, mert nálunk lépcsőzetes oktatási rendszer működik, tehát az alapfoktól a profi/haladó szintig elkísérünk, mert a tanfolyam ára tartalmazza a tankönyveket, mert 20 országban dolgoznak hallgatóink, és a nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás, hanem BEFEKTETÉS!

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia több vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat. Sopron, Miskolc, Zalaegerszeg, Keszthely, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely, Veszprém, Szekszárd, Székesfehérvár.

Jelentkezz a barista tanfolyamra,
2018. március 25-én, 12 órakor!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ és jelentkezés:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu