Szeretettel várjuk, minden kedves hallgatónkat a Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában március 17-én, pénteken az ingyenes tréning napunkon! Használd ki ezt az egyedülálló lehetőséget és képezd magad tovább!
Legyél Te a legjobb barista és/vagy bártender a világon!
Időpont: 2017. március 17. péntek
Az alábbi képzéseink közül válogathatsz igényeidnek megfelelően. Azonban, ha van elég ambíciód, kedved, akkor látogass el mindegyikre!
11:00 Pincér tréning:
Az italokat nem csak ismerni és megfelelően elkészíteni kell tudni egy igazi bártendernek. Az ital eljutása a vendég asztalához, szintén egy fontos momentum a bár életében.
Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok begyakorlásával, megtanulsz magabiztosabban közlekedni a pályán. A pincér tréningen továbbá, megismered a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást.
12:00 Standolás és elszámoltatás tréning:
A bár szerves része az italok mellett, az üzlet megfelelő működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást ás a standolást tekintjük át. A stand nagyon fontos része az üzlet, a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, melyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása, fontos feladati közé tartozik egy bártendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez nélkülözhetetlen a megfelelő, rendszeres és a tudatos felkészülés.
13:00 Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning:
Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad újdonságokat kitalálni. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek számos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény jó reklámot, újabb vendégeket hozhat. Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót a rendezvény után. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogy mire kell figyelni, annak érdekében, hogy sikeres legyen az összejövetel.
14:00 Kommunikációs tréning:
A tréning után könnyedebben és hatékonyabban kezelheted a különböző vendégeket, és ha ügyes vagy hatni is tudsz majd az érzékekre. Profi kommunikációs tréner segítségével sajátíthatod el a kommunikációs, motivációs, bár szituációkkal kapcsolatos és probléma helyzetek megoldására használható módszereket.
17:00 FLAIR tréning:
A Flair tréning célja, az alapfokú mixertudás továbbfejlesztése. A hallgatók betekintést nyerhetnek a gyors és látványos koktélkészítésbe és elsajátíthatják ezeket a mozdulatokat bizonyos eszközökkel. Ez a technika nemcsak látványosabbá teszi a koktélkészítés munkafolyamatát a vendégek számára, hanem a bár forgalmát is növelheti. Bár trükkök üveggel, shakerrel, pohárral és mércével – ez a FLAIR!
17:00 Free pouring tréning:
A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer.
Ha kérdésed van, hívj ezen a számon: 0620/355-8400
www.baristaakademia.hu