2017. február 18-19.-én kerül megrendezésre a már tradíciónak mondható Kávébár-Bazár kiállítás melynek keretén belül rengeteg érdekes program várja az idelátogatókat.

A kávé szerelmeseinek a Magyar Coffee in Good Spirit és Latte Art bajnoskág jelenthet jó programot. A Coffee in Good spirit kategória jelentése alkoholos kávé, itt a versenyzőknek saját tervezésű alkoholos kávékat kell kreálniuk, a latte art pedig különleges minták készítését jelenti, ahol az ország legjobbjait nézheti meg a kedves közönség.

Emellett megrendezésre kerül a Magyar Koktél és Flair bajnokság is , ami a koktélok látványos elkészítését jelenti, repülnek a shaker-ek és az üvegek, mindez egy jól megkoreografált show keretén belül.

A Magyar Sommelier bajnokság a bor kedvelőknek lehet remek alkalom, hogy megismerkedjenek a legjobbakkal és rendezvény szervezői rengeteg kóstolót is ígérnek.

A tanulni vágyókat, workshop-okkal várják, minden évben érdekes előadások zajlanak a kiállításon.

Legyél barista, mixer, vagy csak egy lelkes amatőr, mindenkinek szívesen ajánljuk ezt a remek alkalmat, ahol egyszerre van jelen a vendéglátós szakma.

Az alábbi facebook linken megtaláljátok a pontos leírást:

https://www.facebook.com/events/1014565888655552/