Aki kávészakértő, az tudja, hogy a jó minőségű kávé alapja a jó pörkölés. Az aromák ugyanis a pörkölés során szabadulnak fel és ez alapvetően meghatározza a kávé ízvilágát. Eddig nem volt könnyű otthonra profi pörkölőgépet beszerezni, de most az ikawa-nak köszönhetően otthon is el tudod készíteni a kedvenc kávédat a legjobb minőségben.

A profi pörkölőgépek abban különböznek az amatőr gépektől, hogy nyomon lehet követni a kávé hőmérsékletének változását. Ez a berendezés egy mobil applikáció segítségével megmutatja, hogy milyen pörkölési profillal dolgozunk.

Az eszköz nem csak hogy nagyon magas szinten pörköl, de szuperül is néz ki. Nagy tudása mellett nem igényel semmilyen technikai ismeretet. A berendezés kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel is. A konyhában kis helyet foglal el és még hordozható is. Így ha a nyaraláson sem szeretnéd nélkülözni ezt az eszközt, magaddal viheted!

Az interneten böngészve és a hozzáértő baristáktól is ellophatunk néhány ötletet, amivel mi magunk otthon is profi pörkölőkké válhatunk.

Nézzétek meg ezt a videót, ami bemutatja, ennek az eszköznek a használatát, hogyan pörkölhetünk otthon tökéletes kávét.