Szeretnél profi lenni abban amit csinálsz? A szakmád neked nemcsak egy munka, hanem a szenvedélyed?
Akkor gyere és iratkozz be hozzánk haladó barista és mixer tanfolyamra, hogy tudásod magasabb szintre emelhesd.

Haladó tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik az alapfokú képzést már megszerezték. A haladó szintű képzésünk egy átfogó szemlélet módot, elméleti és gyakorlati tudást biztosít, amely birtokában biztos a siker a bárpult mögött, a világ bármely pontján.

Haladó mixer tanfolyam beiratkozás: 2017. január 25. 11 óra
Haladó barista tanfolyamunk folyamatosan zajlik, bármikor csatlakozhatsz a csoporthoz.

A 7 hetes haladó barista tanfolyam, a híres és közkedvelt Latte Art, ahol az öntés technikák megismerése és elsajátítása a cél. A szív, tulipán és a rozetta öntésen van a hangsúly, aztán szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb minták öntése következik és közben még a tejhabod is tökéletesíted. A latte art, a tökéletesen elkészített kávé ékszere, szemet gyönyörködtető és vendégcsalogató hatása van.

A 11 hetes haladó mixer tanfolyamon sor kerül a bártörténelem, a kóstolási technikák, a kommunikáció, a shaker technikák,a  töltés technikák, a mérce technikák és a molekuláris mixológia témakörök oktatására. Továbbá, tradícionális kubai, brazil, polinéz, európai, amerikai koktélok szervírozási és prezentálási technikáiról tanulhatsz. Híres bárok, híres italait keverheted, megismerkedhetsz új trendekkel és a régi italok újragondolt változataival.

Ha fejlődni szeretnél, nálunk megteheted! Haladó tanfolyamaink segítenek magabiztosabbá válni a bárpult mögött.
A haladó barista és mixer tanfolyam részleteiért, látogass el a honlapunkra.
www.baristaakademia.hu
www.mojito.hu

Nézd meg ezt a haladó mixer tanfolyamról szóló videót, amitől biztosan kedvet kapsz.