Akció!
Barista tanfolyamok Szeged
Barista tanfolyamok a Barista Akadémián
Barista tanfolyamok a Barista Akadémián

Alapfokú barista tanfolyam – Székesfehérvár – 2020.01.09. 17:00

75 000 Ft 65 000 Ft

Alapfokú Barista Tanfolyam

 

Tekintsd meg a tanfolyam tematikáját

 

Ingyenes továbbképzéseink:

  • Pincér tréning
  • Standolás és elszámoltatás tréning
  • Free pouring tréning
  • Angol bárszaknyelv tréning
  • Kommunikációs tréning

Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!

Részletek

Képzésünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált tanfolyam.

 

Személyesen szeretnél jelentkezni az elektronikus megoldás helyett?

Jelentkezés és információ

Telefonszám +3670 943 0877
Email: ludanyi.mojito@gmail.com

A képzés tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, az oktatás csoportonként maximum 6 fős létszámmal indul, a képzés időtartama 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista tanúsítványt állítunk ki. A Barista Akadémia által használt tananyag a Nemzetközi Kávészövetség (SCA) által meghatározott sztenderdek alapján lett összeállítva.

A részletfizetési kedvezmény minden hallgatónk számára biztosított.
A Mojito kedvezménykártya ezen tanfolyamunknál felhasználható.

 

Jelentkezés:

Telefonszám +3670 943 0877
Email: ludanyi.mojito@gmail.com

HASZNÁLD KI a továbbképzési tréningeket, amelyeket most minden hallgatónknak ajándékba adunk!
  • Angol bárszaknyelv tréning
  • Pincér tréning
  • Free pouring tréningek profi oktatókkal, korlátlan alkalommal
  • Standolás és elszámoltatás
  • Flair

Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!

A barista képzés tematikája:

I. óra: Elméleti óra a beiratkozás napján. A cserjétől a csészéig:

  • kávéfajták eredete és kialakulása
  • kávétörténelem
  • feldolgozási formák
  • pörkölési formák
  • ízjellemzők
  • kávézók, trendek
  • tévhitek és titkok a kávé világából
  • espresso gépek fejlődése és kialakulása

II. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • zárási folyamatok

III. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • zárási folyamatok

IV. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • csokoládé topping, díszítés
  • zárási folyamatok

V. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • standard kávéitalok: espresso, cafe lungo, cappuccino, americano, doppio, cafe latte, cafe latte macchiato, espresso macchiato, melange, cortado, flat white
  • zárási folyamatok

VI. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
  • zárási folyamatok

VII. óra: vizsga

  • elmélet (teszteld tudásod)
  • gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)

A mixer és barista tanfolyamokra bármikor beiratkozhatsz személyesen a Mojito Mixeriskolában és a Barista Akadémián, hétfőtől – péntekig, 10 és 18 óra között. Nincs más teendőd, csak válaszd ki a megfelelő időpontot és hívj fel minket, hogy biztos hogy ne kerüljük el egymást!

Információ:
info@mojito.hu
06/20-355-8400
(H-P, 10:00-18:00)