Képezd tovább magad a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola tréningjein. A mixer és barista képzés hallgatói ingyen vehetnek részt a standolás-, pincér-, rendezvényszervezés és free pouring tréningeken. Ne hagyd ki a lehetőséget, a plusz tudással előnyre tehetsz szert a munkaerőpiacon is. Ha még nem vagy hallgatónk, akkor se szomorkodj májusban induló barista és mixer tanfolyamainkra még jelentkezhetsz, így Te is ajándékba kapod a továbbképzési tréningeket. 

Időpont: 2018. május 15., kedd 14 órától
Helyszín: Barista Akadémia, Mojito Mixeriskola
(1071 Budapest, Lövölde tér 2.)

14:00 Pincér tréning:

 Egy bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb feladat a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok gyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni az asztalok között. A tanfolyamon megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixer tanfolyamot végeztél.

15:00 Standolás és elszámoltatás tréning:

Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást beszéljük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a precíz, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixer tanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak figyelmébe ajánljuk.

16:00 Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning:

Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad az újításra. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek alapos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény remek reklámot és újabb vendégeket hozhat. Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót az eseményt követően. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogyan érd el a sikereidet egy-egy összejövetel alkalmával.

17:00 Free pouring tréning:

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika, vagyis a free pouring. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés mérce nélkül. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam hallgatóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett számos alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközök is szükségesek.

Ha még nem vagy a Barista Akadémia vagy a Mojito Mixeriskola hallgatója, de szeretnél az lenni, akkor gyere el május 9-én, 17 órára és iratkozz be személyesen a barista és mixertanfolyamok egyikére. A tanfolyamok végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bizonyítványt és munkaajánlatot is kapsz!

Tanfolyamaink: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz. A barista és mixer képzések jelentkezési határideje április 10., ne maradj le a tanfolyamokról!

Barista és Mixer tanfolyam beiratkozás:
május 9., szerda 17 óra

Kövess minket  facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

 

Leave a Reply