1
ALAPFOKÚ MIXER TANFOLYAM 12 HÉT, HETI 1 ALKALOM, 85.000 FT RÉSZLETFIZETÉSSEL, MAGYAR-ANGOL NYELVŰ MIXER BIZONYÍTVÁNY!
NÁLUNK NINCS VIZSGADÍJ!
A BÁRMIXER TANFOLYAM TEMATIKÁJA:
- Hallgatóink megismerkedhetnek a koktéltörténelemmel, a bárkultúra kialakulásával, bárok fajtáival, berendezésükkel, és a bárban használatos eszközökkel.
- Italismeret és italtörténelem. A bárban használt italok hol, hogyan, miből készülnek, kategóriáik, típusaik, minőségi besorolásaik. (rum, vodka, tequila, whisky, gin, pezsgõ, borok, cognac, pálinka, likőr, vermouth, cachaca, ánizs alapú italok, koktél szirupok, pre-mixek, gyümölcs pürék).
- Reális bárhasználat, a báreszközök használatának és a koktélkészítési technikáknak a szakszerű elsajátítása
- Gyakorlati óráinkon a standard és a modern bartending elemeit ötvözve, a világ legnépszerűbb koktéljainak elkészítése
- Különböző munkafolyamatok összehangolása a vendég érkezésétől a távozásáig
- Szervírozási módok, díszítések
- Working flair ismeretek
- Free pouring töltés (mérce nélkül pontosan)
- Barista alapismeretek
- Vaktesztek, italfelismerés illat alapján
- Gyakorlati óráinkon, az italkeverés mellet megtanulhatod a bár összes italának szakszerű szervírozását, díszítését.
- Ismétlés, gyakorlás, felkészülés a vizsgára
Érdeklődni: Ludányi István
+3670/943-08-77
ludanyi.mojito@gmail.com
A bármixer tanfolyam tematikája:
- Hallgatóink megismerkedhetnek a koktéltörténelemmel, a bárkultúra kialakulásával, bárok fajtáival, berendezésükkel, és a bárban használatos eszközökkel.
- Italismeret és italtörténelem. A bárban használt italok hol, hogyan, miből készülnek, kategóriáik, típusaik, minőségi besorolásaik. (rum, vodka, tequila, whisky, gin, pezsgõ, borok, cognac, pálinka, likõr, vermouth, cachaca, ánizs alapú italok, koktél szirupok, pre-mixek, gyümölcs pürék).
- Reális bárhasználat, a báreszközök használatának és a koktélkészítési technikáknak a szakszerű elsajátítása
- Gyakorlati óráinkon a standard és a modern bartending elemeit ötvözve, a világ legnépszerűbb koktéljainak elkészítése
- Különböző munkafolyamatok összehangolása a vendég érkezésétől a távozásáig
- Szervírozási módok, díszítések
- Working flair ismeretek
- Free pouring töltés (mérce nélkül pontosan)
- Barista alapismeretek
- Vaktesztek, italfelismerés illat alapján
- Gyakorlati óráinkon, az italkeverés mellet megtanulhatod a bár összes italának szakszerű szervírozását, díszítését.
- Ismétlés, gyakorlás, felkészülés a vizsgára
Képzéseink a következő városokban indulnak:
Budapest, Baja, Békéscsaba, Cegléd, Debrecen, Eger, Győr, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tata-Tatabánya, Veszprém
- Kontakt: +3670 943 0877
- Helyszín: Veszprém