A szeptemberi iskola időszakkal mi is belehúzunk. Szeptember 6-án várunk minden volt és jelenlegi hallgatónkat az ingyenes Tréning Napra! Ne gondolkozz rajta, csak gyere el és képezd magad tovább! Lesz pincér-, standolás és elszámoltatás-, valamint free pouring tréning is. Akár bármixernek, akár baristának tanulsz vagy dolgozol a plusz tudást mindkét szakmában kamatoztathatod. Várunk Sok Szeretettel!

Tréning Időpont: 2018. szeptember 06-án, csütörtökön 15 órától
Helyszín: Barista Akadémia, Mojito Mixeriskola
(1071 Budapest, Lövölde tér 2.)

15:00 Pincér tréning:

 Egy bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb feladat a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok gyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni az asztalok között. A tanfolyamon megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixer tanfolyamot végeztél.

86377415 – positive waitress taking a table order and smiling at the tavern

16:00 Standolás és elszámoltatás tréning:

Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást beszéljük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a precíz, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixer tanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak figyelmébe ajánljuk.

17:00 Free pouring tréning:

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika, vagyis a free pouring. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés mérce nélkül. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam hallgatóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett számos alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközök is szükségesek.

Ha még nem vagy a Barista Akadémia vagy a Mojito Mixeriskola hallgatója, de szeretnél az lenni, akkor gyere el szeptember 12.-ig és iratkozz be személyesen a barista és mixertanfolyamokra. A képzések végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bizonyítványt és munkaajánlatot is kapsz! Garantáljuk a jó hangulatot, a szakmai tudást és a profi oktatást! NÁLUNK NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK!

Profi oktatóinktól elsajátíthatod hogyan kell elkészíteni a tökéletes cappuccinot, valamint számos standard és különleges, alkoholos kávé italok készítését is megtanulhatod. Az alkoholos kávéitalok már egy átmenetet képeznek a bármixer szakma felé. A koktélok látványos elkészítését a Mojito Mixeriskola mixer tanfolyamain sajátíthatod el. A beiratkozáshoz nincs szükséged előképzettségre. A tankönyveket, az italokat és az eszközöket természetesen a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola biztosítja. Minden italt elfogyaszthatsz és minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Válaszd ki számodra a legjobb barista és mixertanfolyamot: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz.

Barista és Mixer tanfolyam beiratkozás:
szeptember 12., szerda 16 óra
A képzés első órája: szeptember 12., szerda 17 óra

Kövess minket  facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.mojito.hu
www.baristaakademia.hu