Figyelem, figyelem! Doppio Espresso baristát keres!

A Marina Parton, közvetlenül a Duna mellett található Doppio Espresso baristát keres! Továbbra is célunk, hogy az eddig felépített és megszokott magas színvonalú kiszolgálást nyújtsuk. Lokációnkból adódóan aktív törzsközönséggel rendelkezünk, akik nap mint nap minket választanak, ezáltal a hangulatot az oldottság, a családiasság jellemzi, nem pusztán specialty kávézó, hanem igazi közösségi tér is lettünk.
Olyasvalakit keresünk, aki szereti a minőségi kávét, a professzionális gépparkot (egy Sanremo Racer kávégéppel készülnek a közkedvelt Gardelli pörkölő finom kávéi, melyet egy Eureka Olympus 75, illetve egy Compak F10 őröl a megfelelő finomságúra) emellett az emberekkel való kommunikáció – olykor angolul sem jelent nehézséget számára, rendelkezik szakmai tapasztalattal, mely iránt elhivatott is.
Rugalmas időbeosztással, maximálisan korrekt bérezéssel és feltételekkel, valamint állandó vidám hangulattal vár egy remek csapat! Ha szeretnél igazi csapattag lenni, kérlek küldd el nekünk önéletrajzod a kdcgastrokft@gmail.com e-mail címre!