BARISTA TANFOLYAM INDUL TATÁN!
Helyszín: 2890 Tata, Alkotmány utca 6.
Beiratkozás: 2019. június 22. Szombat, 14:00

Jelentkezni a +3620/3558400-ás telefonon lehet, ha szeretnél részt venni a képzésen, kérünk, mindenképp telefonálj!

A mixertanfolyam mellett már barista tanfolyammal is vár Titeket a tatai Ucca Bár és oktatói csapatunk! Június 22-i beiratkozással elindul alapfokú baristatanfolyamunk, melyről lentebb részletesen olvashattok. Beiratkozni a megadott helyen és időben tudtok, de kérdés esetén keressetek minket bizalommal a lap alján megadott elérhetőségeken.

A képzés tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, a képzés időtartama 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista tanúsítványt állítunk ki. Magyar-német nyelvű bizonyítvány is igényelhető. A Barista Akadémia által használt tananyag a Nemzetközi Kávészövetség (SCA) által meghatározott sztenderdek alapján lett összeállítva.

BARISTA TANFOLYAM INDUL TATÁN!
Helyszín: 2890 Tata, Alkotmány utca 6.
Beiratkozás: 2019. június 22. Szombat, 14:00

A tanfolyam részvételi díja: 65 000 Ft
A tanfolyam vizsgadíja 5 000 Ft
A részletfizetési kedvezmény minden hallgatónk számára biztosított.
A Mojito kedvezménykártya ezen tanfolyamunknál felhasználható.

Jelentkezz és váltsd pénzzé tudásod már 6 hét múlva!

HASZNÁLD KI a továbbképzési tréningeket, amelyeket most minden hallgatónknak ajándékba adunk!
  • Angol bárszaknyelv tréning
  • Pincér tréning
  • Free pouring tréningek profi oktatókkal, korlátlan alkalommal
  • Standolás és elszámoltatás
  • Flair

Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!
(Ingyenes tréningjeink a budapesti központunkban érhetők el előre meghirdetett időpontokban.)

A barista képzés tematikája:

I. óra: A cserjétől a csészéig:

  • kávéfajták eredete és kialakulása
  • kávétörténelem
  • feldolgozási formák
  • pörkölési formák
  • ízjellemzők
  • kávézók, trendek
  • tévhitek és titkok a kávé világából
  • espresso gépek fejlődése és kialakulása

II. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • zárási folyamatok

III. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • zárási folyamatok

IV. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • csokoládé topping, díszítés
  • zárási folyamatok

V. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • standard kávéitalok: espresso, cafe lungo, cappuccino, americano, doppio, cafe latte, cafe latte macchiato, espresso macchiato, melange, cortado, flat white
  • zárási folyamatok

VI. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
  • zárási folyamatok

VII. óra: vizsga

  • elmélet (teszteld tudásod)
  • gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)

BARISTA TANFOLYAM INDUL TATÁN!
Helyszín: 2890 Tata, Alkotmány utca 6.
Beiratkozás: 2019. június 22. Szombat, 14:00

Képzésünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált tanfolyam.
Nyilvántartási szám: 00357-2013
Felnőttképzési azonosító: 780020

Információ:
info@mojito.hu
06/20-355-8400