BARISTA TANFOLYAM INDUL TATÁN!
Helyszín: 2890 Tata, Alkotmány utca 6.
Beiratkozás: 2019. június 22. Szombat, 14:00
Jelentkezni a +3620/3558400-ás telefonon lehet, ha szeretnél részt venni a képzésen, kérünk, mindenképp telefonálj!
A mixertanfolyam mellett már barista tanfolyammal is vár Titeket a tatai Ucca Bár és oktatói csapatunk! Június 22-i beiratkozással elindul alapfokú baristatanfolyamunk, melyről lentebb részletesen olvashattok. Beiratkozni a megadott helyen és időben tudtok, de kérdés esetén keressetek minket bizalommal a lap alján megadott elérhetőségeken.
A képzés tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, a képzés időtartama 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista tanúsítványt állítunk ki. Magyar-német nyelvű bizonyítvány is igényelhető. A Barista Akadémia által használt tananyag a Nemzetközi Kávészövetség (SCA) által meghatározott sztenderdek alapján lett összeállítva.
BARISTA TANFOLYAM INDUL TATÁN!
Helyszín: 2890 Tata, Alkotmány utca 6.
Beiratkozás: 2019. június 22. Szombat, 14:00
A tanfolyam részvételi díja: 65 000 Ft
A tanfolyam vizsgadíja 5 000 Ft
A részletfizetési kedvezmény minden hallgatónk számára biztosított.
A Mojito kedvezménykártya ezen tanfolyamunknál felhasználható.
Jelentkezz és váltsd pénzzé tudásod már 6 hét múlva!
HASZNÁLD KI a továbbképzési tréningeket, amelyeket most minden hallgatónknak ajándékba adunk!
- Angol bárszaknyelv tréning
- Pincér tréning
- Free pouring tréningek profi oktatókkal, korlátlan alkalommal
- Standolás és elszámoltatás
- Flair
Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!
(Ingyenes tréningjeink a budapesti központunkban érhetők el előre meghirdetett időpontokban.)
A barista képzés tematikája:
I. óra: A cserjétől a csészéig:
- kávéfajták eredete és kialakulása
- kávétörténelem
- feldolgozási formák
- pörkölési formák
- ízjellemzők
- kávézók, trendek
- tévhitek és titkok a kávé világából
- espresso gépek fejlődése és kialakulása
II. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- espresso minőség, őrlő állítás
- zárási folyamatok
III. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- espresso minőség, őrlő állítás
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- zárási folyamatok
IV. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- csokoládé topping, díszítés
- zárási folyamatok
V. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- standard kávéitalok: espresso, cafe lungo, cappuccino, americano, doppio, cafe latte, cafe latte macchiato, espresso macchiato, melange, cortado, flat white
- zárási folyamatok
VI. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
- zárási folyamatok
VII. óra: vizsga
- elmélet (teszteld tudásod)
- gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)
BARISTA TANFOLYAM INDUL TATÁN!
Helyszín: 2890 Tata, Alkotmány utca 6.
Beiratkozás: 2019. június 22. Szombat, 14:00
Képzésünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált tanfolyam.
Nyilvántartási szám: 00357-2013
Felnőttképzési azonosító: 780020
Információ:
info@mojito.hu
06/20-355-8400