Különleges szakmára vágysz? Érdekel a kávé és a koktélok világa? Akkor jó helyen jársz. A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola barista és mixertanfolyamain rövid időn belül szerezhetsz meg akár két szakmát is. Mindemellett továbbképezheted magad számos tréningen teljesen ingyen. Biztosítsd be a helyed a barista és mixer képzésekre még ma! 

Barista és Mixer tanfolyam beiratkozás:
október 8., hétfő 16 óra
A képzés első órája: október 8., hétfő 17 óra

Milyen tanfolyamok közül választhatsz?

A Barista Akadémián az alap barista tanfolyamon 6 héten keresztül elsajátíthatod el a barista szakma alapjait. Megismered a kávét a cserjétől a csészéig, a kávé fajtákat, a pörkölési módokat. A gyakorlati órákon minden olyan kávé italt elkészítesz, ami egy kávézó itallapján rendszeresen előfordul, mint az espresso, cappuccino, risretto, americano, latte macchiato és bepillantást nyerhettek az alkoholos kávék, kávé-alapú koktélok világába is. A barista képzésen végig illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, több ország termőterületeiről hozunk kávét, a legjobb külföldi és hazai pörkölőket bemutatva. Nem csak espresso technikát alkalmazunk a barista képzésen, hanem különböző filter technikákkal (Hario V60) is megismerkedhetnek a hallgatók.

Ha rövidebb idő alatt szeretnéd megtanulni mindezt megteheted a gyorsított barista tanfolyamon, ahol 4 hét alatt megszerezheted a tudást az igazán ízletes kávé italok elkészítéséhez. Azok, akik igazán magukénak akarják érezni a barista szakmát a haladó tanfolyamunkon vagyis a latte art képzésünkön fejlesztheti tovább öntési technikáit, az alap mintáktól, mint a szív, a rozetta, egészen a bonyolult (malac, oroszlán, nyúl) formákig.

A VIP vagyis az egyéni barista tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik munkájuk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt saját ütemtervben szeretnének részt venni az oktatáson. Az egyéni barista képzés akár 1 hét alatt is elvégezhető és itt az oktató csak egy emberrel foglalkozik, így ezen a képzésen lehet kihozni a maximumot a hallgatóból.

Ha mindezeket a képzéseket kedvezményesen szeretnéd elvégezni válaszd a Profi Barista Csomagot, ahol az alapfokú és haladó barista tanfolyam mellé ajándékba adjuk a Barista MasterClass, alternatív kávékészítési tanfolyamot.

A Barista Akadémia társiskolája a Mojito Mixeriskola, ahol megtanulhatod a bartender szakmát az alapoktól a profi szintig.  A mixertanfoyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött.

Az alapfokú mixertanfolyamon részletesen megismerhetitek az italokat, az eszközöket, a koktélok receptúráját, azok elkészítési módjait. A haladó mixertanfolyamon és az American Bartending képzésen tovább fejlesztheted a technikádat és bonyolultabb koktélokat is elkészítesz. Ha kedvezményesen szeretnéd elvégezni a mixer képzéseket, akkor Neked ajánljuk a Profi Mixer csomagot, amiben az alapfokú és haladó mixertanfolyam mellé ajándékba kapod az American Bartending képzést. Ne maradj le, jelentkezz és biztosítsd be helyed az októberi tanfolyamokon.

Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban. Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron teljesíthetjük mindkét tanfolyam típust. A Mojito Mixeriskolában is lehet egyéni mixertanfolyamra jelentkezni, akár 1 hét alatt megszerezhető a nemzetközileg elismert tanúsítvány.

Válaszd ki számodra a legjobb barista és mixertanfolyamot: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz.

Látogass el hozzánk és jelentkezz a barista és mixertanfolyamokra!
Jelentkezési határidő: 2018. október 8, hétfő 16 óra!
A képzés első órája: 2018. október 8., hétfő 17 óra!

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia Budapest mellett több vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat. Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely, Veszprém, Szekszárd, Székesfehérvár.

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu