Szokásunkhoz híven ismét megrendezzük az ingyenes tréning napunkat. A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola augusztus 21-én, hétfőn tréningezést tart, ahová szeretettel várjuk korábbi és jelenlegi hallgatóinkat is. A részvétellel olyan plusz tudásra tehetsz szert, amit kamatoztatni tudsz a mixer és barista szakmában, a munkahelyeden és a vendégekkel történő kommunikációd során is.
.

Időpont: 2017. augusztus 21. péntek
Helyszín: Barista Akadémia & Mojito Mixeriskola (1071 Budapest, Lövölde tér 2.)

Az alábbi képzéseink közül válogathatsz igényeidnek megfelelően. Azonban, ha van elég ambíciód, kedved, akkor látogass el mindegyikre!

12:00 Pincér tréning:

barista_kepzes_tanfolyam

Az italokat nem csak ismerni és megfelelően elkészíteni kell tudni egy igazi bártendernek. Az ital eljutása a vendég asztalához, szintén egy fontos momentum a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok begyakorlásával, megtanulsz magabiztosabban közlekedni a pályán. A pincér tréningen továbbá, megismered a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixertanfolyamot végeztél.

12:00 Standolás és elszámoltatás tréning:

A bár szerves része az italok mellett, az üzlet megfelelő működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást tekintjük át. A stand nagyon fontos része az üzlet, a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, melyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása, fontos feladati közé tartozik egy baristának vagy mixernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez nélkülözhetetlen a megfelelő, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixertanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak ajánljuk.

13:00 Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning:

Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad újdonságokat kitalálni. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek számos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény jó reklámot, újabb vendégeket hozhat. Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót a rendezvény után. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogy mire kell figyelni, annak érdekében, hogy sikeres legyen az összejövetel.

14:00 Free pouring tréning:

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam tanulóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett, többféle alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközöket is használni kell .

Legyél Te a legjobb barista és/vagy bártender a világon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu

 

Leave a Reply