A Cannabiniers, a táplálkozási, technológiai és márkakezelő társaság szabadalmaztatott egy biztonságos és természetes ehető virágalapú terméket, amely komposztálható és extrakciós technológiával készült.

A Brewbudz indítása, kompatibilis az összes Keurig K-Cup és K-Cup 2.0 stílusú kávéfőzővel. Kávét, teát és kakaót kínálnak. Az extrakciós eljárás lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy egészséges és diszkrét módon élvezze a kannabisz virágját, italban fogyasztva.

A Keurig egy olyan kávégép, ami kapszulával működik. Otthoni és munkahelyi használatra egyaránt alkalmas, hiszen nagyon könnyű vele a kávét elkészíteni. A fő Keurig termékek a következők: K-Cup kapszulák, amelyek egyszeres adagolású kávétartályok, egyéb italkapszulák és a szabadalmaztatott gépek.

A Keurig italfajták közé tartozik a hideg és meleg kávé, tea, kókuszdió, tej alapú ital, limonádé, almabor és gyümölcs alapú italok. Saját márkáin és partnerségi engedéllyel rendelkező márkáin keresztül a Keurig több mint 400 különféle fajtával, valamint több mint 60 márkájú kávéval és egyéb italokkal rendelkezik. A K-Cup kapszulákon kívül Vue, K-Carafe és K-Mug kapszulákat is tartalmaz.
A kávéfőző gyártó vállalatot 1992-ben alapították Massachusettsben.
Az első kávéfőzőit és a K-Cup kapszulákat 1998-ban indította el, majd egy speciális kávé-társaság, a Green Mountain Coffee Roasters megvásárolta Keurigot, gyors növekedést idézve elő mindkét vállalat számára. 2018 júliusában a Keurig Green Mountain egyesült a Dr Pepper Snapple csoporttal, így Keurig Dr. Pepper jött létre, amely Észak-Amerika harmadik legnagyobb italgyártó társasága lett.

Az amerikaiak több mint 600 millió csésze kávét fogyasztanak naponta, emellett teát és kakaót is. Barista képzéseinken arra is megtanítunk, hogyan kell a hagyományos amerikai kávét elkészíteni. Meglepő módon a kannabisz iparban korlátozott termékajánlatok állnak rendelkezésre ennek a keresletnek a kielégítésére. A vállalat rájött, hogy a kávéfogyasztás nagyon fontos rituálé az amerikaiaknál, hiszen több mint 60%-a élvezi a feketét napi szinten. Így a Cabbabiniers megragadta a lehetőséget és olyan termékcsaládot hozott létre és vezetett be, amely olyan lehetőséget kínál a kannabisz fogyasztóknak, amit biztos, hogy nem fognak kihagyni. A cég fő termékeit úgy tervezték, hogy egy csésze kávét, teát, forró csokoládét, vagy egyéb forró italt tudjon készíteni. Minden K-Cup kapszula kávédarával, tealevelekkel, kakaóporral, gyümölcsporral vagy más tartalommal van feltöltve, nitrogénnel öblítve, frissességgel lezárva, az oxigén, fény és nedvesség számára átjárhatatlan.

Egy sajtóközleményben azt állította a vállalat elnöke, hogy a kannabisz fogyasztás normalizására törekednek olyan módon, hogy az integrálódjon a fogyasztók már kialakult szokásaihoz és életmódjához. A Brewbudz a módja annak, hogy a fogyasztók a kannabisz vegyületeit természetes, biztonságos és vegyi anyagoktól mentesen tudják fogyasztani, valamint a mindennapi szokásokat -tehát a kávé vagy tea ivást – kombinálva, ez társadalmilag elfogadható és diszkrét is. A Brewbudz eszköznél a fogyasztók különféle adagolási erősségek közül választhatnak, amelyekbe bármilyen típusú kannabiszt tehetnek. A főzés után a Brewbudz kannabisszal itatott italnak gyakorlatilag nincs erős illata és íze, miközben biztonságos és természetes módon véd és nyújtja a jó hatásait.

Jó neked, jó a föld számára. Állítják a tudósok és a világszínvonalú környezetvédelmi szakértők. Kitalálták, hogy hogyan készítsék el a világ első és egyetlen komposztálható kapszuláját. Megfelelő komposztálás esetén a kapszula és a külső csomagolás, tehát maga a doboz hetek alatt lebomlanak, így bio terméket hoznak létre a készítői. Olyan lesz a műtrágya, amely nem hagy mérgező maradványokat, egyáltalán nem hulladéklerakó, hanem csak visszatér a földre. Kevés élmény annyira kifizetődő, mint a kannabisz és a kávé párosítása. Összekapcsolódnak, mint a kenyér és a vaj, vagy a bor és a sajt, az aromák, ízek és hatások tökéletesen kiegészítik egymást. Állítja a cég. Barista képzéseinken ezzel nem, de alkoholos kávékkal annál inkább foglalkozunk. A kannabisz íze nagyban különbözik a törzs, típus, az éghajlat függvényében, függetlenül attól, hogy beltérben vagy szabadban termelték-e, mikor takarták be, hogyan csomagolták és tárolták. A kannabisz törzsek sajátos aromáit, ízeit és bizonyos mértékig a hatásait nagymértékben a terpének jellemzik, amelyek a növényben természetesen előforduló illatos olajok. A terpének olyan aromás olajok, amelyek a kannabisz fajtákat megkülönböztető ízekkel színezik, például citrusfélék, bogyó, menta és fenyő. Hatékony párosításban a kannabisz aromái vagy hangsúlyozzák a kávéban meglévő aromákat, és fordítva, vagy pedig egyedi módon kiegészítik azokat, így egy világos, gyümölcsös kávé jól párosul például egy mangó ízesítésűvel.

A kávé több íz vegyületet tartalmaz, mint a vörösbor, és számos tényező befolyásolja a kávébab ízeit. A barista tanfolyam során lesz egy kifejezett óra, amikor megtanítunk shakelni, alkoholos kávékoktélokat készíteni. Számos kávéfaj létezik, köztük Bourbon, Kona, Sidamo, Sulawesi és még sok más. A kávé termesztésének helye és módja szintén eltéréseket illetve a termesztésre kiválasztott hely éghajlata szintén változtathat az ízeken (csakúgy, mint a kannabisz esetén). A kávécseresznye betakarítását követően a feldolgozási módszer (mosott, természetes stb.) ugyancsak befolyásol. Tulajdonképpen mindent, amit egy barista, vagy egy amatőr csinál – a kávédarálástól a főzési módszer kiválasztásáig – teljesen más lesz, hiszen ahány ember, annyi féle kávé készülhet.

Ha kávét és kannabiszt párosítják, azt is fontos megfontolni, hogy milyen cél elérése lebeg a szemek előtt. Ha egy sötét, földes ízű kávé kerül előtérbe, akkor ahhoz egy sötét csokoládé például tökéletesen illik. Biológiai szinten a kannabisz kávéban található koffein (vagy akár csak szokásos kávé) számos jó dolgot csinál, többek között:

  • Fokozza a szerotonin és a dopamin hatásait
  • Blokkolja az adenozin receptorokat az agyban
  • Jelzi az adrenalin felszabadulását
  • Növeli a véráramot
  • Segít az izmok összehúzódásában

Manapság a kannabisz fogyasztást általában két fő felhasználásra kell felosztani: rekreációs és orvosi. A rekreációs kannabisz fogyasztók különféle célokra használhatják, például élvezet, stressz enyhítése és kreatív stimuláció céljából. Az egészségügyi fogyasztók a fájdalom, szorongás, álmatlanság, étvágytalanság és egyéb fájdalmak enyhítésére használják. A növény szintén fontos mezőgazdasági erőforrás. A kender erős szálait kötél, ruházat, textil, építőanyagok és még sok más gyártására használják. A kannabisz melléktermékei előállíthatók főzőolajokká és fenntartható bioüzemanyagként is működhetnek.

Orvosi és rekreációs államok

  • Alaszka
  • Kalifornia
  • Colorado
  • Maine
  • Massachusetts
  • Michigan
  • Nevada
  • Oregon
  • Vermont
  • Washington
  • Washington DC

CSAK orvosi

  • Arizona
  • Arkansas
  • Connecticut
  • Delaware
  • Florida
  • Hawaii
  • Illinois
  • Maryland
  • Minnesota
  • Montana
  • New Hampshire
  • New Jersey
  • Új-Mexikó
  • New York
  • Észak-Dakota
  • Ohio
  • Oklahoma
  • Pennsylvania
  • Rhode Island

CSAK a CBD  államok  – Jellemzően a nem orvosolható epilepsziában szenvedő kiskorúakra vonatkoznak, de ez a helytől függően változhat.

  • Alabama
  • Grúzia
  • Indiana
  • Iowa
  • Kentucky
  • Louisiana
  • Mississippi
  • Missouri
  • Észak-Karolina
  • dél Karolina
  • Tennessee
  • Texas
  • Virginia
  • Wisconsin
  • Wyoming

illegális

  • Idaho
  • Kansas
  • Nebraska
  • South Dakota

Ne felejtsd! November 11-én új barista tanfolyamok és mixer képzések indulnak Budapesten! Hobbi szinten, vagy szakemberként, de nálunk a helyed! Akár csak egy jó társaságra vágysz, vagy fejleszteni szeretnéd a tudásod, mi mindenben a rendelkezésedre állunk!
További információért keress minket telefonon, vagy e-mailen!

+36 20 355 84 00
info@mojito.hu