Nyitásra készen!

Az újranyitások időszakát éljük. A MOJITO Mixeriskola és a Barista Akadémia számára a legfontosabb hallgatóink egészsége és a tanuláshoz szükséges kifogástalan körülmények biztosítása. Mivel élelmiszernek minősülő alapanyagokkal dolgozunk, különös figyelmet fordítunk a higiéniára.
Az Twist Öko Autómosó csapata volt ebben segítségünkre. Olyan csúcskategóriás gépekkel szállták meg az iskolánkat, hogy biztosak lehetünk az eredményben.

Épületek fertőtlenítésére ajánlják a GRAZER GUARD technológiát, levegő fertőtlenítést és felületfertőtlenítő bevonatot alkalmaz, amely a legfejlettebb nano tudományos fotokatalizátor technológián alapul.

A BIOSAFE-Guard/2 ANTIMICROBIAL hatóanyag használatával 99.9% hatásfokú fertőtlenítési állapotot hosszú időre megtartja, az irodákban, oktatótermekben, üzletekben, vendéglátóhelyeken, lakásokban és minden egyéb kezelt helyiségben vagy felületen egyaránt.

A MOJITO Mixeriskolában és a Barista Akadémián alkalmazott kezelések egészségre veszélytelenek, utótakarítást nem szükséges, végrehajtásuk teljesen automatizált. Minden kezelés első fázisában  a beépített  radiál ventilátor az aktivált oxigén fertőtlenítő gázt a teljes légtérbe és a felültekre juttatja majd az Biosafe-Guard/2 antimikróbilis alapú fertőtlenítő hatóanyag a helyiség légterébe magasnyomású jet-porlasztással sűrű ködöt hoz létre. A 2. lépésben a ködbe juttatott hatóanyag  a helyiség minden pontjára és felületekre egységesen elteríti a maximális fertőtlenítési hatásfok eléréséhez. A rendkívül vékony felületi filmréteg létrehozásában fontos szereplő a szilán keverék a monomolekuláris adszorpciós réteg kialakításához, amely az időszakos és hosszabbított fontos higiéniai védelmet nyújtja.

FERTŐTLENÍTÉS · KÓROKOZÓK KIVONÁSA · ALLERGIAMENTESÍTÉS