Ismét egy újabb lehetőség Veszprém megyében élőknek!!! Figyelembe véve a nagy érdeklődést, márciusban újra indul barista tanfolyam Veszprémben. Tehát ha lemaradtál az őszi képzésről, akkor itt a remek alkalom, hogy kielégítsd olthatatlan tudásvágyad és magasabb szintre emeld, kávé iránti szenvedélyed.

A beiratkozás időpontja: 2017. 03. 06. (hétfő) 15 óra
Helyszín: Veszprém,  Jendrassik-Venesz Szakközépiskola és Szakiskola

A barista tanfolyam tematikáját a honlapunkon a tanfolyamok menüpont alatt találod. További tanfolyam kezdésekről, Budapesten és vidéken egyaránt, a naptárban találsz információkat.

Miért épp barista? Mert az egyik legkeresettebb szakma a világon, kávéházi hagyományok, nemzetközi kávés trendek születnek újjá, az ágazat rohamos fejlődést mutat, emellett szórakoztató, kreatív és jól fizető munka.
Akár hivatásodnak szeretnéd, akár csak a suli mellett tevékenykednél benne, mindenképpen jól jársz vele. Láss világot, fedezz fel más kultúrákat, építs kapcsolatokat, a baristákat mindenhol keresik a világon! Dolgozz óceánjáró, vagy folyami hajón baristaként, meglátod lehetőségek tárháza nyílik meg előtted!

 A 6 hetes tanfolyam alatt professzionális baristává faragunk, hogy bárhol megálld a helyed a világon. Megtapasztalod, hogy mennyi kávékülönlegesség létezik, milyen különféle ízjegyeket és tulajdonságokat hordoznak magukban, megtanulod a szükséges folyamatokat ahhoz, hogy tökéletes kávét tegyél a vendéged elé, megtanulsz bánni az őrleménnyel, és képes leszel különféle illatfelismerésre. De ami ennél is fontosabb, a képzés végére tiéd lesz a barista szakma lelke és szeretete!

Sikered és fejlődésed, azonban csak hiteles szakmaiságra tud épülni. És ezért vagyunk mi, hogy elindítsunk Téged is ezen a fejlődési folyamaton.

Információ és jelentkezés:
0620/355-8400
info@mojito.hu

Várunk 🙂