Újabb lehetőség, hogy barista szakmát szerezz 6 hét vagy akár 1 hét alatt. Az ágazat rohamos fejlődést mutat, jól fizető, trendi szakma és az egyik legkeresettebb munka a világon. Láss világot, fedezz fel más kultúrákat, építs kapcsolatokat, a baristákat és a mixereket mindenhol keresik a világon! Dolgozz kávézóban, bárban vagy akár óceánjáró, vagy folyami hajón, meglátod lehetőségek tárháza nyílik meg előtted!

A barista tanfolyam teljes díja: 65.000,-Ft. Az ár tartalmazza a tankönyveket, a felhasznált anyagokat, a vizsgadíjat és a tanúsítványt. Az egyetlen olyan iskola vagyunk, ahol rejtett költségek nélkül végezheted el a tanfolyamot.

barista tanfolyam (7)
Célunk, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Ehhez minden fajta fejlődési lehetőséget biztosítunk neked! A barista/mixer tanfolyam mellett további 7 tréningen vehetsz részt ingyenesen!!! Tanuld meg hogyan tudsz kitűnni a többiek közül, pincér, standolás, kommunikációs tréning, angol bárszaknyelv tréning, flair és free pouring tréningek várnak téged ha nálunk tanulsz!

Gyere hozzánk, tanulj egy szuper csapattal és alapozd meg a jövődet itthon vagy akár külföldön!!!

Induló tanfolyamok: alapfokú barista tanfolyam, gyorsított barista tanfolyam, haladó barista tanfolyam, alapfokú mixertanfolyam, gyorsított mixertanfolyam, kettő az egyben: barista és mixer tanfolyam, egyéni barista és mixer képzés!!!

barista tanfolyam (6)Beiratkozás: 2017. február 13. 17 óra
Helyszín:Barista Akadémia, 1071 Budapest, Lövölde tér 2.

Elérsz minket telefonon, emailen, akár személyesen is az Akadémián! Bármi kérdésed van ne tartsd magadba, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés és információ:
0620/355-8400
info@mojito.hu