Ha lemaradtál az előző beiratkozásról, ne szomorkodj, mert decemberben is indulnak, barista, mixer, gyorsított és kettő az egyben tanfolyamaink!!

A barista tanfolyamon tökéletesítheted a kávéismereteidet és elsajátíthatod a kávékészítés fortélyait, a mixer tanfolyamon kitanulhatod a szakma mesterfogásait és lekeverheted a világ legnépszerűbb koktéljait! Kettő az egyben: barista és mixer tanfolyammal időt és pénzt spórolhatsz meg. Ha a latte-art megtetszett és szeretnél tovább fejlődni, azt is megteheted nálunk.

Az Akadémián és a mixersuliban további 7 különböző INGYENES képzés segít a könnyebb elhelyezkedésben és abban hogy kitűnj a többiek közül!

Ha nem tudod még milyen irányba indulj az életben, vagy csak otthon szeretnél egy jó kávét készíteni, várunk sok szeretettel!

Akár karácsonyi ajándéknak is egy szuper ötlet, hogy meglepd szeretteid egy teljes tanfolyamtípussal, amivel később a megszerzett tudását kamatoztathatja!!! De ne feledd, 3 órás workshopjaink is rendelkezésedre állnak, hogy élménnyel és tudással ajándékozd meg barátaidat!

Beiratkozás:  2016.12.13. 17:00, 2016.12.20. 16:30
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.

Tanfolyam típusaink leírását és részleteit megtalálod a honlapunkon, a “Tanfolyamok” menü alatt.
Bármi kérdésed van, hívj ezen a telefonszámon: 0620/355-8400

www.baristaakademia.hu