Haladó mixer tanfolyam

Ezt a tanfolyamunkat bártenderek számára ajánljuk. Mindenképp szükséges hozzá már meglévő alapfokú mixerképzés. A haladó mixertanfolyam olyan átfogó szemlélet módot, elméleti és gyakorlati tudást biztosít a hallgatóknak, amely bírtokában biztos a siker a világ bármely pontján a bárpult mögött.

A 11 hetes tanfolyam folyamán olyan témaköröket oktatunk mint a bártörténelem, a kóstolási technikák, kommunikáció, shaker technikák, töltés technikák, mérce technikák, moleculáris mixológia, tradícionális kubai, brazil, polinéz, európai, amerikai koktélok, szervírozási és prezentálási technikák, stb…Az oktatási napok időpontjait a hallgatókkal közösen alakítjuk ki. Egy oktatási nap az aznapi tananyag függvényében 4 és 6 óra időtartam között változik.

A tanfolyam ára 95.000.- Ft, amely tartalmazza a vizsgadíjat is. 
Részletfizetést minden hallgatónk számára biztosítunk.

A képzés helyszíne: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.térkép

Jelentkezés és információ:
0620 355 84 00
www.mojito.hu

Mixerképzésünk a munkaügyi központ nyilvántartásában szerepel!
Nyilvántartási száma: 00713-2009
Felnőttképzési azonosítója: 780020 (Mixer)

Ingyenes moduljaink a Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia hallgatói számára:

  • Angol bárszaknyelv tréning
  • Pincér tréning
  • Kommunikációs tréning
  • Standolás és elszámoltatás tréning
  • Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning
  • Free pouring tréning
  • Flair tréning

A tanfolyam tematikája:

1. alkalom – Reális bárhasználat: stílus, töltés, mérés, sheker technikák, báreszközök látványos használata. (előadó: Biró Tivadar, Jámbor Attila, Kovács Dániel)

2. alkalom – Reális bárhasználat: stílus, töltés, mérés, sheker technikák, báreszközök látványos használata. (előadó: Biró Tivadar, Jámbor Attila, Kovács Dániel)

3. alkalom – A kóstolás művészete, bármúlt, a kevert italok csoportjai. (előadó: Antal B. Gábor)

4. alkalom – Kommunikációs tréning: ital ajánlás, prezentálás, vendégtipusok, konfliktuskezelés. (előadó: Tóth Rita)

5. alkalom – Európa és Amerika tradícionális koktéljai, híres bárok híres italai (előadó: Biró Tivadar, Jámbor Attila, Kovács Dániel)

6. alkalom – Kuba tradícionális koktéljai (előadó: Biró Tivadar, Jámbor Attila, Kovács Dániel)

7. alkaolm – Brazília tradícionális koktékjai (előadó: Biró Tivadar, Jámbor Attila, Kovács Dániel)

8. alkaolm – Polinézia és Hawaii tradícionális koktékjai (előadó: Biró Tivadar, Jámbor Attila, Kovács Dániel)

9. alkalom – Molekuláris mixológia (előadó: Ludányi István)

10. alakolm – Új trendek, régi italok újragondolva, felkészülés a vizsgára, ismétlés (előadó: Biró Tivadar, Jámbor Attila, Kovács Dániel)

11. alkalom – vizsga

 

Szakértelem

, ,

Közzétéve

2016-02-06