Lemaradtál a szeptemberi barista és mixertanfolyam beiratkozásáról? Ne szomorkodj, mert a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola pótbeiratkozási napot hirdet szeptember 20-ára. A többféle képzésekből mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A tanfolyamok elkezdéséhez nincs szükség előképzettségre, az alapoktól a haladó szintig lehet fejlődni képzéseinken.

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: Szeptember 20. szerda, 16:30
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista AKadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

A Barista Akadémia normál, alapfokú barista képzése 6 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A képzésen megismerheted a kávét a cserjétől egészen a csészéig. Az elméleti oktatás során szó lesz a kávé termesztésről, a kávébabok szüreteléséről, a feldolgozási módszerekről, milyen pörköléseket használnak az üzemek és milyen fajták kerülnek a csészénkbe. A kávéfőző gépek hátterét is megismeritek, honnan indult és hol tart ma a technológia. A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „speciality” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, több ország termőterületeiről hozunk kávét, a legjobb külföldi és hazai pörkölőket bemutatva. Az espresso technika mellett a filter technológiát is bemutatjuk. Az alap barista tanfolyamon lépésről lépésre megismerheted a kávé készítést, az espressotól, a cappuccinon keresztül, latte macchiaton át, és az alkoholos kávé italokig, ez utóbbinál már a shaker használata is előkerül, egy kis ízelítőt kaphatsz a mixerek világából is.

A barista tanfolyamot rövidebb idő alatt is teljesítheted, a gyorsított barista képzés 4 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra. A tematika ugyanaz marad csupán a képzés ideje rövidebb. Maximum 6 fős csoportokban zajlik az oktatás, így kényelmesen mindenki sorra kerül és rengeteg gyakorlásra van lehetőség. Azoknak, akiknek még inkább szorít az idő és extra rövid időn belül szeretnék megszerezni a barista szakmához szükséges tudást, az egyéni vagy VIP barista tanfolyamot ajánljuk. Az egyéni képzés során akár 1 hét alatt is sikeresen teljesíthető, mivel itt az oktató csak Veled foglalkozik.

Az alapképzést követően tovább gyarapíthatod tudásodat a haladó/latte art tanfolyamon. A képzésen a cappuccino és a tökéletes tejhab készítését gyakorolhatod, valamint különböző öntési mintákat (szív, rozetta, tulipán, állat figurák: nyúl, malac, medve) tanulhatsz és fejlesztheted tökélyre. A haladó tanfolyam 7 alkalom, hetente egyszer és alkalmanként 3 órás.

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron részt vehetünk a barista és a mixertanfolyamon is. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban.

mixer_kepzes_tanfolyam

A Mojito Mixeriskolában is alapfokú, gyorsított, haladó és egyéni mixertanfolyammal találkozhatsz. A mixertanfoyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. Megismerheted a koktél gyártás hátterét, történetét, elsajátítod a pontos és gyors eszközhasználatot, valamint Te magad készítheted a koktélokat.

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia nem csak Budapesten, hanem a legtöbb vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat.
Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét.

NE maradj le a szeptemberi képzésekről, jelentkezz a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola tanfolyamaira, mert a nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás, hanem befektetés!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu