Szeretnél egy igazán divatos szakmát a nyári szezonra? Valami újat, izgalmasat tanulnál és vidéken laksz? A nagy érdeklődésre való tekintettel Szegeden is barista képzést indítunk.

Légy Te a legjobb barista!

 

Ha a városban vagy a közelben laksz, és eddig a fővárostól való távolság állt az utadba, akkor most ne habozz, élj a lehetőséggel! Remek alkalom, hogy kielégítsd olthatatlan tudásvágyad és magasabb szintre emeld, kávé iránti szenvedélyed.

Beiratkozás: Április 27-én, 17 órakor

A barista tanfolyam tematikáját a honlapunkon a tanfolyamok menüpont alatt találod. További tanfolyam kezdésekről, Budapesten és vidéken egyaránt, a naptárban találsz információkat.

Miért épp barista? Mert az egyik legkeresettebb szakma a világon, kávéházi hagyományok, nemzetközi kávés trendek születnek újjá, az ágazat rohamos fejlődést mutat, emellett szórakoztató, kreatív és jól fizető munka.

Akár hivatásodnak szeretnéd, akár csak a suli mellett tevékenykednél benne, mindenképpen jól jársz vele. Láss világot, fedezz fel más kultúrákat, építs kapcsolatokat, a baristákat mindenhol keresik a világon! Dolgozz óceánjáró, vagy folyami hajón baristaként, meglátod lehetőségek tárháza nyílik meg előtted!

A 6 hetes képzés alatt professzionális baristává faragunk, hogy bárhol megálld a helyed a világon. Megtapasztalod, hogy mennyi kávékülönlegesség létezik, milyen különféle íz jegyeket és tulajdonságokat hordoznak magukban, megtanulod a szükséges folyamatokat ahhoz, hogy tökéletes kávét tegyél a vendéged elé, megtanulsz bánni az őrleménnyel, és képes leszel különféle illatfelismerésre. De ami ennél is fontosabb, a képzés végére tiéd lesz a barista szakma lelke és szeretete!

Sikered és fejlődésed, azonban csak hiteles szakmaiságra tud épülni. És ezért vagyunk mi, hogy elindítsunk Téged is ezen a fejlődési folyamaton.

A tanfolyam ára: 70.000,-Ft

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, csak az elhatározás!

Információ és jelentkezés:
0670/943-0877
info@mojito.hu

Várunk sok szeretettel!

baristaakademia.hu