Sokan vagyunk úgy, hogy nyáron egyszerre szeretnénk szórakozni és pénzt keresni. De melyik az a szakma, ami mindkettőt megadja? A Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában megkaphatod erre a választ. Az alap, gyorsított és haladó barista, illetve mixertanfolyamokon megismerkedhetsz a kávé, és az italok izgalmas világával. Mindemellett remek lehetőség akár nyári munkára, akár főállásra. Ha lemaradtál a júniusi beiratkozásról, ne aggódj, a pót-beiratkozás napján, június 19-én még jelentkezhetsz képzéseinkre.

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: Június 19. (hétfő), 16:30
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista AKadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

 

Többféle tanfolyam típusaink közül választhatsz, itt mindenki megtalálja a neki kedvezőt. Ahhoz, hogy valaki barista legyen nincs szükség semmilyen különleges képességre. Az alap barista tanfolyamon  lépésről lépésre megismerheted a kávé készítést, kezdve az espressotól, a cappuccinon keresztül, latte macchiaton át, és az alkoholos kávé italokig. A barista képzésen végig illat felismeréssel és különleges „speciality” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, több ország termőterületeiről hozunk kávét, a legjobb külföldi és hazai pörkölőket bemutatva. Nem csak espresso technikát alkalmazunk a barista képzésen, hanem különböző filter technikákkal is megismerkedhetnek a hallgatók. A gyorsított barista tanfolyamon mindez rövidebb idő alatt megtanulható. Azok akik elvégezték az alapképzést tovább gyarapíthatják tudásukat a haladó vagyis a latte art tanfolyamunkon, ahol különböző öntési mintákat gyakorolhatnak, az alap mintáktól, mint a szív, a rozetta, egészen a bonyolult formákig. Az egyéni barista tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik munkájuk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt saját ütemtervben szeretnének részt venni az oktatáson. Az egyéni barista képzés akár 1 hét alatt is elvégezhető.

A Barista Akadémia társiskolája a Mojito Mixeriskola, így hasonló felépítésű mixertanfolyamok indulnak a nyári hónapokban. Itt is megtalálható az alap, gyorsított, haladó és egyéni mixertanfolyam. Részletesen megismerhetitek az italokat, az eszközöket, a koktélok receptúráját, azok elkészítési módjait. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban. A mixertanfoyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron teljesíthetjük mindkét tanfolyam típust.

A dátumokról és a tanfolyam részletes tematikájáról a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola honlapján olvashatsz.

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu