Vegyél részt az OMNIA Baristaképző nyereményjátékán és tiéd lehet a fődíj, egy Hobby Barista Tanfolyam, amit a Barista Akadémia biztosít. A OMNIA Baristaképző 4 egyszerű kurzusának elvégzésével megtanulhatod, hogyan élvezheted otthonodban is a valódi kávéházi minőséget és mindezzel még nyerhetsz is.

A játék négy kurzusból áll, amelyek hetente válnak elérhetővé. A fődíjsorsoláson való részvételhez mind a négy kurzust el kell végezned. A kurzusokat visszamenőleg is teljesítheted, így akkor is részt vehetsz a fődíjsorsoláson, ha nem az első héten kapcsolódtál be a játékba. A játék 2018. március 4.-ig tart.

AZ Omnia Baristaképző kurzusai:

  1. Legyél az arabica rabja!
  2. Latte art: a szíved csücske
  3. Tejjel mézzel folyó kávékánaán
  4. Barista Záróvizsga

A nyeremények között van:

  • heti 10 darab OMNIA Barista ajándékcsomag
  • heti 3 darab SPAR vásárlási utalvány 10 ezer forint értékben
  • fődíj egy Hobby Barista tanfolyam a Barista Akadémián

A játékhoz regisztrálnod kell magad. A heti kurzusok elvégzésben segítségedre lesz, ha tanulmányozod a játék hivatalos oldalán a “tananyagokat” az Arabica, a Latte Art és a Kávérecept aloldalakon.

A Barista Akadémia Hobby Barista tanfolyamán megismerkedhetsz különböző alternatív kávékészítő eszközökkel. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező magas minőségi kávékat kóstolhatsz és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket is bemutatjuk. Betekintést nyerhetsz a hagyományos kávékészítésbe (espresso, capuccino, risretto, latte macchiato) és a latte art alapjaiba is, így a tejhab készítés és a minta öntés sem hoz majd zavarba.

Azok, akik komolyabban szeretnék megismerni a kávé művészetét az alapfokú, gyorsított, haladó, egyéni barista tanfolyamok, illetve a Profi Barista Csomag közül választhatnak képzést. Legyél Te a legjobb barista és jelentkezz a Barista Akadémiára! Az alkoholos italok világát a Mojito Mixeriskola mixertanfolyamain ismerheted meg. 

A képzésekhez különböző továbbképzési tréningeket is ajándékba kapsz. A tanfolyamok elvégzésével munkaajánlat vár, így garantáltan el tudsz helyezkedni a szakmában. A barista és mixertanfolyamokra február 12-én, 7 órakor tudsz beiratkozni személyesen a Barista Akadémián (1071. Bp., Lövölde tér 2.). Tervezd meg a karriered és legyél a legjobb barista és bármixer!

Szerezz szakmát rövid időn belül, legyen a szakmád a szenvedélyed, alapozd meg az egzisztenciádat, hazai vagy nemzetközi bárokban, kávézókban, folyami vagy tengerjáró hajókon.

Látogass el a Barista Akadémiára és jelentkezz a barista és mixertanfolyamokra,
2018. március 8-án, 17 órakor!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu