Szerezz rövid időn belül szakmát, ráadásul kedvezményes áron. A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola közösen indított Kettő az egyben: Barista és Mixertanfolyam választásával lehetőséged nyílik kedvezményesen megszerezni két szakmát is. A tanfolyamokra december 5-én tudsz beiratkozni. Minden tanulónk számára részletfizetést biztosítunk, anyagi megtakarítás, angol-magyar nyelvű barista és bármixer tanúsítványt állítunk ki, valamint ajándékba adunk számos továbbképzési tréninget is: pincér, standolás-elszámoltatás, rendezvényszervezés, kommunikációs, free pouring és angol bárszaknyelv tréningeket. 

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: December 5. kedd, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

Egyedülálló lehetőség a Kettő az egyben: Barista és Mixer tanfolyam, amivel a barista és bármixer szakmát kedvezményesen végezheted el. A két tanfolyamot akár párhuzamosan is el lehet végezni, az alapfokú mixer képzést 12 hét, az alapfokú barista képzést 6 hét alatt. Lehetőséged van még rövidebb idő alatt elvégezni, ha a Kettő az egyben: Gyorsított Barista és Mixertanfolyamot választod. Ez esetben a gyorsított barista tanfolyamot 4 hét, a gyorsított mixertanfolyamot 6 hét alatt teljesítheted. A tanulóinknak a tanfolyam elvégzésével magyar-angol nyelvű barista és bármixer tanúsítványt állítunk ki és a Mojito Mixeriskola jóvoltából egy boston shakert is ajándékba adunk. Mindezek mellett ajándékba kapod tréningjeinket is: pincér, standolás-elszámoltatás, rendezvényszervezés, kommunikációs, free pouring és angol bárszaknyelv tréningeket, akár mindegyik továbbképzési tréningen részt vehetsz teljesen ingyen.

barista_kepzes_tanfolyam

A tankönyveket, az italokat és az eszközöket természetesen a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola biztosítja. Minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk! A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola aktuális állásajánlatai közül is válogathatsz vagy dolgozz óceánjáró és folyami  hajókon.

barista tanfolyam 6 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra.  A barista képzés 30%-a elmélet és 70%-a gyakorlat. Az elméleti oktatáson hallgatóink megismerkednek a kávé történetével, termesztésével, a kávébabok szüretelésével, a feldolgozás és a pörkölés típusaival. A kávé fajták jellegeiről is tanulhatsz, amit a gyakorlatban is hasznosítani tudsz. A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson filter technológiát is alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban. A gyorsított barista tanfolyam esetén a tematika változatlan, csak a tanfolyam ideje rövidül, ami 4 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra.

barista_kepzes_tanfolyam

A Barista Akadémián az alapok elsajátítását követően lehetőség van a továbbképzésre a haladó barista tanfolyamon, ahol tökéletesítheted a tejhab készítésed és megtanulhatod a latte art mintákat (például szív, rozetta, nyúl, maci, oroszlán) elkészítését. A haladó barista tanfolyamhoz bármikor tudsz csatlakozni! Számos munkahelyen elkerülhetetlen a latte art minták készítése a kávéitalokra, ez egy olyan tudás, amivel előnyre tehetsz szert a munkaerőpiacon.

barista_kepzes_tanfolyam

A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a Mojito Mixeriskolában megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók.

A mixer tanfolyamon megismerheted a koktéltörténelmet, az alkoholgyártást, a bárkultúra kialakulását, a bár eszközöket és a reális bárhasználatot. Az italtörténelem során fény derül, hogy a bárban használt alkoholos italok hol, hogyan, miből készülnek, milyen típusokat különböztetünk meg és hogyan használjuk fel azokat. A gyakorlati órákon a világ legnépszerűbb koktéljait keverheted le Te magad és természetesen meg is kóstolhatod. Az illat felismerések és vaktesztek segítségével fejlesztjük hallgatóink alkoholos ital felismerő készségeit.

haladó mixertanfolyamon és az American Bartending képzésen tovább fejlesztheted magad, hogy profi bartender legyél! A mixer képzéseken olyan szemlélet módot, elméleti és gyakorlati tudást biztosítunk tanulóinknak, amely birtokában biztos a siker a világ bármely pontján.

barista_kepzes_tanfolyam
Összegezve, Kettő az egyben: barista és mixertanfolyamot választva 150 000 forint helyett kedvezményesen most 140 000 forintért végezheted el. Az alapfokú barista tanfolyam 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. Az alapfokú mixertanfolyam 12 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. Kettő az egyben: Gyorsított barista és mixertanfolyam 170 000 forint helyett kedvezményesen most 160 000 forintért megkaphatod. A gyorsított barista képzés 4 hét, heti 1 lkalom, alkalmanként 6 óra. A gyorsított mixertanfolyam 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra. Teljes elméleti és gyakorlati képzés, jelentős anyagi megtakarítás, részletfizetési lehetőség, állásajánlatok, ajándék barista és bármixer tréningek, ajándék boston shaker és magyar-angol nyelvű barista és bármixer tanúsítvány!

Ne maradj le a barista és mixertanfolyamokról,
iratkozz be december 05-én, 17 órakor a Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

 

www.baristaakademia.hu
www.mojito.hu