A nyári szezon mind pihenésre, mind tanulásra remek alkalom. Lehet egyszerre szórakozni és tanulni is? Igen! A Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában mindkettő garantált. Azok akik lemaradtak a július eleji beiratkozásról egyet se búsuljanak, a pót-beiratkozáson újabb lehetőség adatik, hogy jelentkezzenek a barista és/vagy mixertanfolyamokra.

Nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő tanfolyam típust. barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: Július 19-én, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                 Barista Akadémia, Mojito Mixeriskola

A legnépszerűbb képzéseink a 6 hetes alap barista tanfolyam és a gyorsított barista tanfolyam során a tanulók megismerhetik a kávét a cserjétől a csészéig. A gyakorlat során számos olyan kávéital elkészítésre kerül, ami egy kávézó itallapján rendszeresen előfordul, ilyen az espresso, cappuccino, americano, latte macchiato, de az alkoholos kávék világába is belekóstolunk. A barista tanfolyamon minden órán illat felismeréssel és különleges “specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illat- és ízfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, több ország termőterületeiről hozunk kávét, a legjobb külföldi és hazai pörkölőket bemutatva. Nem csak espresso technikát alkalmazunk a barista képzésen, hanem különböző filter technikákkal is megismerkedhetnek a hallgatók.

A másik közkedvelt tanfolyamunk az egyéni barista képzés, itt akár 1 hét alatt is elvégezhető és az oktató csak egy tanulóval foglalkozik. Főként azoknak ajánljuk, akik munkájuk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt saját ütemtervben szeretnének részt venni az oktatáson.

A haladó vagyis a latte art tanfolyamon a hallgatóink tovább képezhetik magukat. Elsajátíthatják az alap és bonyolultabb öntési mintákat is, például szív, rozetta, tulipán, malac, nyúl, medve. A legjobb, hogy a latte art képzéshez bármikor lehet csatlakozni.

barista_kepzes_tanfolyam

A Barista Akadémia társiskolája a Mojito Mixeriskola, itt is hasonló felépítésű mixertanfolyamok indulnak a nyári hónapokban. Megtalálható az alapgyorsítotthaladó mixertanfolyam. Részletesen megismerhetitek az italokat, az eszközöket, a koktélok receptúráját, azok elkészítési módjait. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban. A mixertanfoyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. A Mojito Mixeriskolában is lehet egyéni mixertanfolyamra jelentkezni, akár 1 hét alatt megszerezhető a nemzetközileg elismert tanúsítvány.

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron teljesíthetjük mindkét tanfolyam típust.

A Barista Akadémia és Mojito Mixeriskola a tanfolyam egykori és jelenlegi hallgatóinak ingyenes tréning napot is biztosít, ahol tovább gyarapíthatják tudásukat. A tréning napon előkerülnek olyan témák, amire a vendéglátóiparban bármikor szükség lehet ilyen a rendezvényszervezés, pincér tréning, kommunikációs tréning, standolás és elszámoltatás tréning.

A dátumokról és a tanfolyam részletes tematikájáról a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola honlapján olvashatsz.

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu