Szeretettel Várunk minden Kedves volt és jelenlegi hallgatónkat október 14-én és november 18-án, pénteken az ingyenes tréning napunkon! Egyedülálló lehetőség a hallgatóinknak, hogy tovább képezzék magukat és elsajátítsák a szakma fortélyait.

Gyere és képezd magad TE IS a Barista Akadémián!

Standolás és elszámoltatás tréning
A bár szerves része az italok mellett, az üzlet megfelelő működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást ás a standolást tekintjük át. A stand nagyon fontos része az üzlet, a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, melyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása, fontos feladati közé tartozik egy bártendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez nélkülözhetetlen a megfelelő, rendszeres és a tudatos felkészülés.

Pincér tréning
Az italokat nem csak ismerni és megfelelően elkészíteni kell tudni egy igazi bártendernek. Az ital eljutása a vendég asztalához, szintén egy fontos momentum a bár életében.
Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok begyakorlásával, megtanulsz magabiztosabban közlekedni a pályán. A pincér tréningen továbbá, megismered a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást.

Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning
Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad újdonságokat kitalálni. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek számos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény jó reklámot, újabb vendégeket hozhat.  Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót a rendezvény után. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogy mire kell figyelni, annak érdekében, hogy sikeres legyen az összejövetel.

Kommunikációs tréning
A tréning után könnyedebben és hatékonyabban kezelheted a különböző vendégeket és ha ügyes vagy hatni is tudsz majd az érzékekre. Profi kommunikációs tréner segítségével sajátíthatod el a kommunikációs, motivációs, bár szituációkkal kapcsolatos és probléma helyzetek megoldására használható módszereket.

Angol bárszaknyelv tréning
A vendéglátás és a koktélozás ma már nemzetközi szintre emelkedett, így elengedhetetlen egy bártendernek az angol nyelvtudás ismerete és használata. Az angol bárszaknyelv tréningen a hallgatók bár szituációs feladatokat oldanak meg angol nyelven, hogy munkájuk során ezeket az ismereteket majd éles helyzetekben is kamatoztatni tudják. A tréning fő pontjai, a vendéggel való kommunikáció, a báreszközök, az italajánlás, a rendelésfelvétel, az italkészítési technikák és a konfliktus helyzetek kezelése angol nyelven.

Flair tréning
A Flair tréning célja, az alapfokú mixertudás továbbfejlesztése. A hallgatók betekintést nyerhetnek a gyors és látványos koktélkészítésbe és elsajátíthatják ezeket a mozdulatokat bizonyos eszközökkel. Ez a technika nemcsak látványosabbá teszi a koktélkészítés munkafolyamatát a vendégek számára, hanem a bár forgalmát is növelheti. Bár trükkök üveggel, shakerrel, pohárral és mércével – ez a FLAIR!