Az új évben is gondolunk a tanulni vágyókra. Január 18-án tartjuk az ingyenes tréning napunkat, ahová sok szeretettel várjuk a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola volt és jelenlegi hallgatóit. A barista és mixer tanfolyamok mellett egyedülálló lehetőséged nyílik, hogy tovább képezd magad! A pincér, standolás és elszámoltatás, rendezvényszervezés és free pouring tréningek közül választhatsz vagy akár az összesen részt vehetsz.

15:00 Pincér tréning:barista_kepzes_tanfolyam

 Egy bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb feladat a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok gyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni az asztalok között. A tanfolyamon megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixer tanfolyamot végeztél.

16:00 Standolás és elszámoltatás tréning:

Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást beszéljük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a precíz, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixer tanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak figyelmébe ajánljuk.

16:00 Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning:

Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad az újításra. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek alapos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény remek reklámot és újabb vendégeket hozhat. Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót az eseményt követően. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogyan érd el a sikereidet egy-egy összejövetel alkalmával.

17:00 Free pouring tréning:barista_kepzes_tanfolyam

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika, vagyis a free pouring. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés mérce nélkül. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam hallgatóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett számos alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközök is szükségesek.

.

Ha még nem vagy a Barista Akadémia vagy a Mojito Mixeriskola hallgatója, de szeretnél azzá válni, akkor gyere el január 10-én, 17 órakor és jelentkezz a barista és/vagy mixertanfolyamokra.

barista_kepzes_tanfolyam

Alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, American Bartending és egyéni barista és mixer tanfolyamok közül kiválaszthatod a megfelelő képzési típust. Minden hallgatónk számára részletfizetést biztosítunk! A barista és mixer képzést elvégző tanulóinknak magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki! A weboldalainkon az aktuális állásajánlatok között is böngészhettek! 

Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola közösen indított Kettő az egyben: barista és mixertanfolyammal kedvezményesen végezheted el mindkét képzést. A két szakmai tudással jelentős előnyre tehetsz szert a munkaerő piacon.  Legyél Te a legjobb bartender és/vagy barista!

Barista és mixertanfolyam beiratkozás: január 10., szerda 17 óra
Helyszín: Barista Akadémia és Mojito Mixeriskola

További információkért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu