A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati képzésekre, az országban egyedüliként ingyenes tréningeket és rendszeres egyéni gyakorlási lehetőséget biztosít a barista képzés és a mixertanfolyam volt és jelenlegi tanulói számára, melyen korlátlan alkalommal részt vehetnek. Ez egy egyedülálló lehetőség a hallgatóknak, hogy tovább képezzék magukat és elsajátítsák a szakma fortélyait.

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: 2017. november 14. kedd, 14:00
Helyszín: Barista Akadémia & Mojito Mixeriskola (1071 Budapest, Lövölde tér 2.)

14:00 Free pouring tréning:

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika, vagyis a free pouring. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam tanulóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett, többféle alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközöket is használni kell.

Ha többet szeretnél tudni a koktélokról és a kávéitalokról, vagy arról hogyan szerezz izgalmas, jól kereső szakmát, akkor ne maradj le a  november 9-én induló Barista Akadémia barista képzéséről és a Mojito Mixeriskola mixertanfolyamairól sem. A mixer és barista képzésen oktatóink lépésről lépésre megtanítják hogyan tudod egyszerűen elkészíteni és szervírozni a vendégek italait. Többféle barista és mixertanfolyam: az alap, a gyorsított, a haladó, latte art, az American Bartending és egy exkluzív képzésünk, az egyéni/VIP barista és mixertanfolyam közül választhatsz. Minden hallgatónknak részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A sikeres vizsgát követően magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki, amivel garantáltan sikerül állást találni belföldön és külföldön egyaránt. Ráadásként a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola korábbi és jelenlegi tanulói ingyenesen részt vehetnek a továbbképző tréningeken: rendezvényszervezés, standolás, kommunikáció, pincér, free pouring és angol bárszaknyelv tréningek. A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola által közösen indított Kettő az egyben: barista és mixertanfolyammal kedvezményesen végezheted el mindkét tanfolyamot. 

A mixer és barista képzésre november 9-én, 17 órakor tudtok személyesen beiratkozni a Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában. Nincs szükség előképzettségre, csak elhatározásra!

Legyél Te a legjobb barista és/vagy bártender a világon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu