Ízek, illatok és látvány – verseny, megmérettetés és jutalom! Ez vár azokra, akik részt vesznek májusban a II. Balatoni Barista Bajokságon. A második alkalommal megrendezett bajnokság,  2017. május 6-án a Darnay Pince, rendezvénypajta és piknikkertben zajlik le Gyenesdiáson, melynek  fő célja, a balatoni kávézási kultúra és a minőségi kávézás élénkítése.

A tavalyi sikerre alapozva idén ismét keresik a régió legjobb kávémesterét! Minden résztvevőnek, 15 perc áll rendelkezésre, hogy a zsűri részére elkészítse és felszolgálja a következőket:
– 4 adag espresso kávét
– 4 adag cappuccino-t
– 4 adag saját készítésű kávéitalt

A verseny a SCAE, WCE szabályzata alapján kerül elbírálásra. A versenyen való részvétel feltétele a szabályosan kitöltött és aláírt jelentkezési lap, melyet csatoltam a bejegyzéshez és a versenykiírás, ami letölthető a GyTE és a Balatoni Kurzusok honlapjáról, amit a bk@maxgastro.hu email címre kell elküldeni.

Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen bemutatnád szaktudásod, felkészültséged és prezentációs képességed, akkor itt a remek alkalom, hogy jelentkezz és megmérettesd magad! A rendezvény a szakmai megmérettetés mellett tanulási lehetőséget is jelent, a tökéletesen elkészített és szépen díszített kávék és forró italkülönlegességek pedig a laikus és kávékedvelő közönség számára nem csak látványt, hanem különleges íz élményeket is kínálnak. A bajnokságon nem csak a versenyszámok hanem gasztrobloggerek és baristák előadási és bemutatói is színesítik, a programot.

Bajnokságon való részvétel ingyenes. Szeretettel várnak minden magát megmérettetni vágyó baristát, műkedvelőt és érdeklődőt a versenyen.
Gyertek és szurkoljatok a versenyzőknek! A jó hangulat garantált!

Jelentkezési határidő: 2017. április 24. hétfő 24:00.

Helyszín: A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert Gyenesdiás, Darnay u. 10.
A versenyzéssel kapcsolatosan további információkat a következő telefonszámokon kaphatsz:

Somogyi Zoltán: 0620/938-1588

A jelentkezési lapot itt találjátok:

II. BBB jelentkezési lap2017