A kellemes tavaszi idő hangulatától kedvet kapunk egy frissen elkészített kávéhoz vagy épp egy krémes capuccinohoz, amit egy kávézó teraszán könnyedén elfogyaszthatunk. A mindennapi rohanás közepette jól esik néhány nyugodt perc akár az egyik barátunkkal beszélgetve, vagy egyedül szemlélve a városi nyüzsgést. De melyik kávézót válasszuk? Rengeteg helyet találhatunk, ha körbe nézünk a fővárosi kínálatok között. Most bemutatjuk a Flat White kávézót, ahová ha betértek igazán új élményben lesz részetek.

A Flat White reggeliző, specialty kávézó jó példája az álmok megvalósításának. A pult mögött a tulajdonosokkal is találkozhatunk, némelyikük több, mint 10 éves vendéglátói tapasztalattal rendelkezik, van aki a designért felelős vagy épp a házi készítésű sütikért, megint más kommunikációs szakemberként növeli a barátokból összeállt csapat értékét.

barista_kepzes_tanfolyam

Az első, ami rögtön szembetűnik a padlóra terített műfű. A zöld és a fa kombinációja a négy fal közé csempészi a természet hangulatát. Ugyanakkor az egyenes vonalvezetés, a letisztult formák moderné varázsolják a helyet. A belsőtérben hagyományos székek mellett hintán ülve is elfogyaszthatjuk a reggelinket és a kutyákat is szívesen látják.

barista_kepzes_tanfolyam

A természetesség nemcsak a designban van jelen, hanem az alapanyagokban is megmutatkozik. A reggeli 8 órától délután 15-ig elérhető; házi készítésű kenyér, frissen facsart gyümölcslé, saját készítésű növényi tejek (rizs, kókusz, mandula), házi készítésű desszertek, teakülönlegességek várják a vendégeket. Az ételérzékenyek számára glutén- és laktózmentes ételek is kaphatóak.barista_kepzes_tanfolyam

Az állandó black blendet a 42 Coffee biztosítja, ami 80 % brazil  natural és 20% el salvadori fully washed eljárással készült kávészemekből áll össze. Folyamatosan változó white blendbe a legfrissebb zöld kávék kerülnek pörkölésre.

A Flat White kávézót nyomon követhetitek facebook oldalukon vagy az instagramon is.

 

Ha egy igazán sokszínű, izgalmas szakmában szeretnél elhelyezkedni válaszd a barista és/vagy mixertanfolyamunkat!

Légy Te a legjobb barista és bartender!

Információ:
info@mojito.hu
+3620 355 8400

baristaakademia.hu