Új év, új elhatározások, célok, lehetőségek, melyek megvalósításra várnak 2017-ben!

Szeretnél valami új dologba belevágni, szeretnél valami teljesen mást tanulni 2017-es évben, mint eddig?  Akkor ne hagyd ki barista és mixertanfolyamainkat! Várunk Téged, gyere és tanulj velünk, mert mi segítünk megvalósítani a céljaid, segítünk beteljesíteni álmaid!

Kiegészítő tréningekkel várunk a Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában, melyeken ingyenesen részt vehetsz, ha a hallgatónkká válsz. Legyél Te a legjobb barista és/vagy bártender a világon, képezd magad nálunk, meglátod kifizetődő lesz a tanulás!

Időpont: 2017. február 6. hétfő

Továbbképzések, melyek közül válogathatsz, melyek közül megtalálhatod a Te igényeidnek megfelelőt. Azonban, ha a tutira mész, látogass el mindegyikre, hogy minden terület rutinját magadba szívd.

Kommunikációs tréning:

 A tréning után könnyedebben és hatékonyabban kezelheted a különböző vendégeket és ha ügyes vagy hatni is tudsz majd az érzékekre. Profi kommunikációs tréner segítségével sajátíthatod el a kommunikációs, motivációs, bár szituációkkal kapcsolatos és probléma helyzetek megoldására használható módszereket.

Angol bárszaknyelv tréning:

 A vendéglátás és a koktélozás ma már nemzetközi szintre emelkedett, így elengedhetetlen egy bártendernek az angol nyelvtudás ismerete és használata. Az angol bárszaknyelv tréningen a hallgatók bár szituációs feladatokat oldanak meg angol nyelven, hogy munkájuk során ezeket az ismereteket majd éles helyzetekben is kamatoztatni tudják. A tréning fő pontjai, a vendéggel való kommunikáció, a báreszközök, az italajánlás, a rendelésfelvétel, az italkészítési technikák és a konfliktus helyzetek kezelése angol nyelven.

Pincér tréning:

Az italokat nem csak ismerni és megfelelően elkészíteni kell tudni egy igazi bártendernek. Az ital eljutása a vendég asztalához, szintén egy fontos momentum a bár életében.
Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok begyakorlásával, megtanulsz magabiztosabban közlekedni a pályán. A pincér tréningen továbbá, megismered a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást.

Standolás és elszámoltatás tréning:

 A bár szerves része az italok mellett, az üzlet megfelelő működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást ás a standolást tekintjük át. A stand nagyon fontos része az üzlet, a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, melyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása, fontos feladati közé tartozik egy bártendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez nélkülözhetetlen a megfelelő, rendszeres és a tudatos felkészülés.

Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning:

 Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad újdonságokat kitalálni. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek számos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény jó reklámot, újabb vendégeket hozhat.  Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót a rendezvény után. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogy mire kell figyelni, annak érdekében, hogy sikeres legyen az összejövetel.

FLAIR tréning:

 A Flair tréning célja, az alapfokú mixertudás továbbfejlesztése. A hallgatók betekintést nyerhetnek a gyors és látványos koktélkészítésbe és elsajátíthatják ezeket a mozdulatokat bizonyos eszközökkel. Ez a technika nemcsak látványosabbá teszi a koktélkészítés munkafolyamatát a vendégek számára, hanem a bár forgalmát is növelheti. Bár trükkök üveggel, shakerrel, pohárral és mércével – ez a FLAIR!

Free pouring tréning:

 A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer.

Ezek az extra képzések a tanfolyamok mellé járnak Neked! Ne hagyd ki az alkalmat! Ingyenesen, több alkalommal is részt vehetsz mindegyiken. Gyere el rokonaiddal, barátaiddal, és tanuljatok együtt a szuper hangulatú órákon.

Ha kérdésed van, hívj ezen a számon: 0620/355-8400

A tudás az, amit senki nem vehet el tőled! 🙂

www.baristaakademia.hu