ÚJRA TRÉNING NAPOT RENDEZÜNK OKTÓBER 13-ÁN,

AMIHEZ A BARISTA AKADÉMIA ÉS A MOJITO MIXERISKOLA VOLT ÉS JELENLEGI HALLGATÓI TELJESEN INGYEN JUTNAK HOZZÁ. VÁLASZTHATSZ A PINCÉR, A STANDOLÁS ÉS A MASTER CLASS TRÉNINGEK KÖZÜL. NEM TARTOZOL MÉG AZ ISKOLÁNK HALLGATÓI KÖZÜL? NE CSÜGGEDJ, MERT SZEPTEMBERBEN IS LEHETŐSÉGED NYÍLIK BEIRATKOZNI A BARISTA ÉS/VAGY MIXERTANFOLYAMAINKRA. A KÉPZÉSEKET AKÁR AJÁNDÉKBA IS ADHATOD, LEPD MEG SZERETTEIDET EGY BARISTA VAGY MIXER KÉPZÉSSEL.

11:00 PINCÉR TRÉNING

 Egy bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb feladat a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok gyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni az asztalok között. A tanfolyamon megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixertanfolyamot végeztél.

12:00 STANDOLÁS ÉS ELSZÁMOLTATÁS TRÉNING

Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást beszéljük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a precíz, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixertanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak figyelmébe ajánljuk.

13:00 FREE POURING TRÉNING:

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika, vagyis a free pouring. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés mérce nélkül. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam hallgatóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett számos alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközök is szükségesek.

 

BARISTA TANFOLYAM BEIRATKOZÁS: 2021. SZEPTEMBER 16-ÁN, 17 ÓRA

MIXER TANFOLYAM BEIRATKOZÁS: 2021. SZEPTEMBER 14-ÉN, 17 ÓRA

HELYSZÍN: BARISTA AKADÉMIA ÉS MOJITO MIXERISKOLA

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT BÖNGÉSSZ A TANFOLYAMOK MENÜPONT ALATT, VAGY KERESS MINKET FACEBOOKON ÉS INSTAGRAMON!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu