Azok, akik a reggeli kávéjuk nélkül képtelenek felébredni, imádni fogják a brit Joshua Renouf ébresztőórával kombinált kávéfőzőjét. A Barisieur névre keresztelt ébresztőóra elkészíti a reggeli kávét, így a kávé fantasztikus illatára ébredhetünk.

barista_tanfolyam_kepzes

Egyik előnye, hogy nincs szundi funkció, de ki akarna visszaaludni, amikor ágyba kapjuk a kávénkat? A találmány formatervezése igazán stílusos lett, a faburkolat meleg színe jól harmonizál a fémes elemekkel. Egyszerre kelt modern, mégis tradicionális érzést.

       barista_tanfolyam_kepzes barista_tanfolyam_kepzes

Az előző este bekészített alapanyagokból csepegtetett kávé várja az ébredőt, így erősebb, hosszú italban lehet részünk. A kávénak és cukornak kis fiók ad helyet, a tej külön kis nyílásba helyezhető, amit a Barisieur tart hidegen. Azok, akik nem szeretik annyira a kávét, teát is tölthetnek a szűrőbe, ami tökéletes a délutáni pihenéshez is.

       barista_tanfolyam_kepzes barista_tanfolyam_kepzes

Az alábbi videóban megismerhetitek a gép felépítését és működését:

Ha szeretnél otthonosan mozogni a kávé világában és finomabbnál finomabb kávékat készíteni, akkor jelentkezz április 11-én barista tanfolyamaink egyikére! További információt honlapunkon találhatsz vagy keress minket elérhetőségeink egyikén:
0620/355-8400
info@mojito.hu

baristaakademia.hu