Tettél fogadalmat az új évre? Szeretnéd megragadni ebben az évben is a lehetőségeket?
Legyen a 2017-es év számodra is valami új kezdete, lépj ki a komfortzónádból és építsd a karriered!

Válaszd barista tanfolyamunkat, és mi segítünk neked tökéletesen elsajátítani a szakmát! Több nagyvárosban is jelen vagyunk, de a lehetőség most a Szolnokon és környékén lakók elé tárulkozik.

Barista tanfolyam kezdés Szolnokon: 2017. február 1. (szerda)

Miért épp barista? Mert az egyik legkeresettebb szakma a világon, kávéházi hagyományok, nemzetközi kávés trendek születnek újjá, az ágazat rohamos fejlődést mutat, emellett szórakoztató, kreatív és jól fizető munka.
Akár hivatásodnak szeretnéd, akár csak a suli mellett tevékenykednél benne, mindenképpen jól jársz vele. Láss világot, fedezz fel más kultúrákat, építs kapcsolatokat, a baristákat mindenhol keresik a világon! Dolgozz óceánjáró, vagy folyami hajón baristaként, meglátod lehetőségek tárháza nyílik meg előtted!

 A 6 hetes tanfolyam alatt professzionális baristává faragunk, hogy bárhol megálld a helyed a világon. Megtapasztalod, hogy mennyi kávékülönlegesség létezik, milyen különféle ízjegyeket és tulajdonságokat hordoznak magukban, megtanulod a szükséges folyamatokat ahhoz, hogy tökéletes kávét tegyél a vendéged elé, megtanulsz bánni az őrleménnyel és olyan dolgokat fogsz felfedezni, amit eddig te sem tudtál magadról, például hogy milyen kifinomult a szaglásod és képes leszel különféle illatfelismerésre. De ami ennél is fontosabb, a képzés végére tiéd lesz a barista szakma lelke és szeretete!

Sikered és fejlődésed, azonban csak hiteles szakmaiságra tud épülni. És ezért vagyunk mi, hogy elindítsunk Téged is ezen a fejlődési folyamaton.

A 6 hetes tanfolyam ára: 70.000,-Ft

Ha kedvet kaptál, jelentkezz ezen a számon:
0670/943-0877