Az újévben is gondolunk a vidéki hallgatókra, január 11-én Szolnokon indítunk barista tanfolyamot. A Barista Akadémia hallgatói számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A lépcsőzetes oktatási rendszernek köszönhetően az alapoktól a profi/haladó szintig elkísérünk. Hazai és nemzetközi munkalehetőségeket ajánlunk Neked. Ma már több, mint 20 országban dolgoznak hallgatóink, így a nálunk elköltött pénz garantáltan befektetés.

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: 2018. január 11. csütörtök, 17:00
Helyszín: Szolnok

Egy barista képzés lényegében az espresso és a tejhab készítésen alapul és annak gyakorlásán. Ahhoz hogy minden körülmény között, jól beállított espresso-t készítsünk az őrlőállítást kell gyakorolnunk. Ha ennek logikáját megérti a hallgató, bárhol és bármikor képes lesz azt végrehajtani. Ez képez alapot ahhoz, hogy a barista tanfolyam további részén a tökéletes tejhab készítését is rá építsük az espresso technológiára és ezzel elérkeztünk a klasszikus cappuccino-hoz.

Ahhoz, hogy egy standard kávéalapot el tudjanak a tanulók készíteni a barista képzés végére, végig megyünk az összes most trendi kávé italon. A csokoládé öntetes topping használatával pedig feldíszítjük az órán alkotott műveket. Természetesen nem maradhatnak ki a kávé különlegességek és az alkoholos kávéitalok sem.

A Barista Akadémia 6 hetes barista képzésén heti 1 alkalommal, 3 órás foglalkozásokban sajátíthatod el mindazt, amire egy baristának szüksége van.

barista_kepzes_tanfolyam

A Barista Akadémia több vidéki nagyvárosban is indít barista képzéseket, Szolnok, Hódmezővásárhely, Szeged, Győr, Szentes, Békéscsaba, Baja, Székesfehérvár, Kecskemét, Cegléd.

Ne maradj le a barista tanfolyamról,
iratkozz be 2018. január 11-én, 17 órakor Szolnokon!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:

+3670 943 0877
Ludányi István

www.baristaakademia.hu