A nagy érdeklődésre való tekintettel még a télen barista tanfolyamot indítunk Kecskeméten. Így akinek eddig a távolság állt az útjába, annak egy jó hírrel szolgálhatunk. 🙂 Tehát kecskemétiek és környékbeliek figyelem, januárban barista tanfolyam beiratkozás!

6 hét alatt elsajátíthatod azokat az ismereteket, amelyek birtokában ügyes baristává válhatsz. A tanfolyam során megismered a kávékészítés lényeges folyamatait, amik szükségesek ahhoz, hogy a legjobb minőségű espressoval szolgálhasd ki a vendégeidet. A kávékészítés ismerete ugyanakkor az otthoni kényeztetésnek is egy elengedhetetlen eleme. Hiszen a hidegebb napokban biztosan neked is újabb lendületet ad egy ínycsiklandó kávéköltemény, tökéletesen elkészítve. Ajánljuk azoknak akik érdeklődéssel vannak a kávé iránt és belevetnék magukat az új ismeretekbe. Ajánljuk azoknak akik már birtokolnak némi tudást, de profivá akarnak válni. Továbbá ajánljuk azoknak is akik otthon, hobby szinten gyakorolják a kávé iránti szenvedélyüket.

A barista tanfolyam kezdés: 2017. január 30. 15 óra

A tanfolyam tematikáját és további információkat a honlapon a tanfolyamleírásban olvashatod:

Közben Budapesten havi rendszerességgel indulnak barista, mixer, gyorsított, egyéni és kettő az egyben barista és mixer tanfolyamaink. Ha nem a fővárosban élsz, a honlapunkon, a naptárban követheted nyomon, vidéki tanfolyamainkat. Érdemes figyelni, nehogy lemaradj róla.

Jelentkezés és információ: 0630/355-8400

www.baristaakademia.hu