A Barista Akadémia több vidéki nagyvárosban, köztük Kecskeméten is indít barista képzést. A kecskeméti barista tanfolyam november 2-án, csütörtökön indul. A tanfolyamok felépítése, tematikája megegyezik a budapesti képzésekkel, csak a helyszín változik. 

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: November 02. csütörtök 17:00
Helyszín: Kecskemét

A barista képzés tematikájában kávékóstolások, illatfelismerések, hagyományos espresso és filter technológia is megtalálható. A képzésen a standard és az alkoholos kávéitalokat is elkészítheted, például espresso, cappuccino, latte macchiato, americano, jeges kávé, ír kávé és még sok mást. A Barista Akadémia 6 hetes alapfokú barista képzésén minden tudást megszerezhetsz, amivel eltudsz indulni a baristává válás útján.

A barista képzés remekül alkalmazkodik azon emberek munkarendjéhez, akik egy héten csupán egyszer tudnak időt szakítani a tanulásra. Heti egy alkalommal, három órában folyik a baristák képzése. A barista szakma az ízekről szól és ahhoz, hogy ezekkel jobban megismerkedjünk, esetleg íz jegyeket tudjunk megkülönböztetni és felismerni, sokat kell gyakorolni. Ehhez érdemes kávézókba és bárokba ellátogatni, hogy egy átfogó képet kapjunk arról, ki hogyan gondolkodik a baristák világáról, valamint a folyamatos kóstolás fejleszti a készségeket is.

Egy barista képzés lényegében az espresso és a tejhab készítésen alapul és annak gyakorlásán. Ahhoz hogy minden körülmény között, jól beállított espresso-t készítsünk az őrlőállítást kell gyakorolnunk. Ha ennek logikáját megérti a tanuló, bármilyen körülmények között képes lesz azt végrehajtani. Ez képez alapot ahhoz, hogy a barista tanfolyam további részén a tökéletes tejhab készítését is rá építsük az espresso technológiára és ezzel elérkeztünk a klasszikus cappuccino-hoz.

barista_kepzes_tanfolyam

Ahhoz, hogy egy standard kávéalapot el tudjanak a tanulók készíteni a barista képzés végére, végig megyünk az összes most közkedvelt kávé italon. A csokoládé öntetes topping használatával pedig feldíszítjük az órán alkotott műveket. Természetesen nem maradhatnak ki a kávé különlegességek és az alkoholos kávéitalok sem.

Miért válassz minket?

Minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A lépcsőzetes oktatási rendszernek köszönhetően az alapoktól a profi/haladó szintig elkísérünk. Hazai és nemzetközi munkalehetőségeket ajánlunk Neked. Ma már több, mint 20 országban dolgoznak hallgatóink, így a nálunk elköltött pénz garantáltan befektetés.

.

Ne hagyd ki a novemberben induló, kecskeméti barista képzést! Készülj már most a nyári szezonális, fesztivál munkákra vagy a főállású barista karrieredre! Tanulj a Barista Akadémián vidéken is!

Legyen a szenvedélyed a szakmád!

Információ:
+3670 943 0877
+3620 355 8400

info@mojito.hu