Kezd az újévet a Barista Akadémián, számos nagyvárosban indítunk barista képzéseket a 2018-as évben is.  A következő állomásunk Békéscsaba lesz, jelentkezz 2018. január 10-én a barista tanfolyamra. Rövid időn belül szakmát szerezhetsz és a képzés végén magyar-angol nyelvű barista tanúsítványt állítunk ki. A nálunk megszerzett tudással garantáltan sikerül munkába állnod.

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: 2018. január 10. szerda 17:00
Helyszín: Békéscsaba

normál, alapfokú barista képzés 6 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A Barista Akadémia elméleti óráin megismerheted a kávé történetét, a termesztését a kávébabok szüretelési folyamatát, a feldolgozási módszereket, milyen pörköléseket használnak az üzemek és milyen fajták jutnak el hazánkba, valamint a kávéfőző gépek működési elvét, honnan indult és hol tart ma a technológia. A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban.

A gyakorlati órákon számos standard kávéitalt és kávé alapú koktélokat is elkészíthetsz, espresso, cappuccino, risretto, americano, latte macchiato, ír kávé és még sok más. Díszítésként csokoládé toppingot is bemutatunk, ami közkedvelt dekorációs módszer  a hagyományos cappuccino látványos szervírozására.

barista_kepzes_tanfolyam

Miért válassz minket?

Minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A lépcsőzetes oktatási rendszernek köszönhetően az alapoktól a profi/haladó szintig elkísérünk. Hazai és nemzetközi munkalehetőségeket ajánlunk Neked. Ma már több, mint 20 országban dolgoznak hallgatóink, így a nálunk elköltött pénz garantáltan befektetés.

Ne maradj le a barista tanfolyamról,
iratkozz be 2018. január 10-én, 17 órakor Békéscsabán!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:

+3670 943 0877
Ludányi István

www.baristaakademia.hu