Építsd fel a karrieredet az újévben! Legyél a Barista Akadémia hallgatója 2018-ban és szerezz rövid időn belül különleges szakmát! Nemcsak a fővárosban élőknek van lehetősége a barista képzésre, hanem Baján és környékén lakóknak is indítunk barista tanfolyamot január 16-án. Tervezz előre és ne maradj le a barista tanfolyamról!

barista_kepzes_Tanfolyam

Időpont: 2018. január 16. kedd, 17:00
Helyszín: Baja

A barista képzésen kávékóstolások, illatfelismerések, hagyományos espresso és filter technológia is megtalálható. A képzésen a standard és az alkoholos kávéitalokat is elkészítheted, például espresso, cappuccino, latte macchiato, americano, jeges kávé, ír kávé és még sok mást. A Barista Akadémia 6 hetes alapfokú barista képzésén minden tudást megszerezhetsz, amivel eltudsz indulni a baristává válás útján. 6 héten keresztül, hetente 1 alkalom, alkalmanként 3 órás foglalkozások várnak Rád.

A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban.

Ahhoz, hogy egy standard kávéalapot el tudjanak a tanulók készíteni a barista képzés végére, végig megyünk az összes most divatos kávé italon. A csokoládé öntetes topping használatával pedig feldíszítjük az órán alkotott műveket. Természetesen nem maradhatnak ki a kávé különlegességek és az alkoholos kávéitalok sem.

barista_kepzes_tanfolyam

Miért válassz minket?

Minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A lépcsőzetes oktatási rendszernek köszönhetően az alapoktól a profi/haladó szintig elkísérünk. Hazai és nemzetközi munkalehetőségeket ajánlunk Neked. Ma már több, mint 20 országban dolgoznak hallgatóink, így a nálunk elköltött pénz garantáltan befektetés.

A Barista Akadémia több vidéki nagyvárosban is indít barista képzéseket, Szolnok, Hódmezővásárhely, Szeged, Győr, Szentes, Békéscsaba, Baja, Székesfehérvár, Kecskemét, Cegléd.

Ne maradj le a barista tanfolyamról,
iratkozz be 2018. január 16-án, 17 órakor Baján!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3670 943 0877
Ludányi István

www.baristaakademia.hu