Egy kreatív szakmára vágysz, ahol megmutathatod tehetséged, ahol munka közben jól szórakozol és még versenyképes fizetést is kapsz. A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola barista és/vagy mixertanfolyamain rövid időn belül szerezheted meg a barista és a bármixer szakmát! Ne maradj le a lehetőségről és jelentkezz febrár 12-én a barista és mixertanfolyamokra! Nálunk nincsenek rejtett költségek és minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Ráadásként a tanfolyamok hallgatójaként tovább képezheted magad a tréningeken, amit most ajándékba adunk: pincér, standolás és elszámoltatás, kommunikációs, rendezvényszervezés, free pouring és angol bárszaknyelv tréningek várnak. A nálunk megszerzett tudással garantáltan sikerül munkába állnod.

barista_kepzes_tanfolyam

 

Időpont: 2018. február 12. hétfő, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

A Barista Akadémia és társiskolánk, a Mojito Mixeriskola lehetőséget nyújt leendő hallgatóink számára, hogy mindkét barista és mixer tanfolyamot végezzenek el egyben, most kedvezményes áron. A barista és mixer képzést párhuzamosan is elvégezheted, 6 hét alatt a barista képzést és 12 hét alatt a mixer képzést. Heti 2 alkalommal zajlik az oktatás, 3-3 órában. A tanfolyamok elvégzését követően magyar-angol nyelvű, nemzetközileg elismert barista és bármixer tanúsítványt állítunk ki. Ráadásul hallgatóinknak további tréningeket is ajándékba adunk: pincér, standolás, kommunikációs, rendezvényszervezés, free pouring és angol bárszaknyelv tréningeket. A tankönyveket, az alapanyagokat, az italokat az iskola adja. Minden tanulónk számára részletfizetést is biztosítunk.

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam 
Képzés időtartama: mixertanfolyam 12 hét, barista tanfolyam 6 hét
Képzés beosztása: heti 2 alkalom, alkalmanként 3-3 óra
Tandíj: 150.000 forint helyett 140.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

A barista képzést külön is választhatod, ha csak a kávé világa érdekel. A 6 hetes alapfokú barista tanfolyamot ajánljuk akár hivatásként szeretnél baristává válni, akár hobbiként érdekel a kávé készítés művészete. Az órákon illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illat- és ízfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölők kerülnek bemutatásra. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban. A gyakorlatban megtanulhatod hogyan kell elkészíteni egy espressot, cappuccinot, risrettot, latte macchiatot, cortadot, az alkoholos kávéitalokat és még számos más kávéitalt is. A szuper intenzív barista tanfolyamon 5 hét alatt a gyorsított barista tanfolyamon mindezt a tudást 4 hét alatt is megszerezheted. A tematika változatlan, csak a tanfolyam ideje rövidül. Ha egyedi beosztást és extrém rövid idő alatt szeretnéd elvégezni a barista képzést, akkor Neked ajánljuk az egyéni barista tanfolyamot, ahol az oktató csak Veled foglalkozik. Közösen megbeszélt beosztás alapján, akár 1 hét alatt is teljesítheted a barista tanfolyamot.

Ha komolyan érdekel a barista szakma, akkor az alapoktól egészen a haladó szintig képezheted magad. A haladó barista tanfolyamon már többféle latte art mintákat tanulhatsz meg, ami a legtöbb kávézóban szinte alapfeladatnak számít. A gyakorlat során a cappuccino és a tejhab tökéletesítése mellett, a szív, a rozetta, a tulipán formákat és több állatmintát (nyúl, oroszlán, medve, malac) is megtanulhatod.

Alapfokú barista tanfolyam barista_kepzes_tanfolyam
Képzés időtartama: 6 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 65.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Szuper intenzív barista tanfolyam:
Képzés időtartama: 5 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Gyorsított barista tanfolyam:
Képzés időtartama: 4 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
Tandíj: 75.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Egyéni barista tanfolyambarista_kepzes_tanfolyam
Képzés időtartama: akár 1 hét alatt
Képzés beosztása: előre egyeztetett, egyéni beosztás alapján
Tandíj: 120.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Haladó/latte art barista tanfolyam
Képzés időtartama: 7 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 55.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.

Ha a jövődet bármixerként képzeled el, akkor ne maradj le a Mojito Mixeriskola alapfokú, gyorsított, haladó, American Bartending és egyéni mixertanfolyamairól. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a BACARDI hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. A mixer hallgatóknak a tanfolyam végén magyar-angol bármixer tanúsítványt állítunk ki, valamint egy boston shakert is ajándékba adunk.

Bármixerként nívós munkalehetőség és kiemelkedő keresett vár több óceánjáró és folyami hajókon, emellett a hajón eltöltött idő szakmai gyakorlatot is jelent, ami a későbbiekben is jó referencia és lehetőséged van más országok, kultúrák megismerésére is.

barista_mixer_kepzes_tanfolyam

Alapfokú mixer tanfolyam
Képzés időtartama: 12 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.

Gyorsított mixer tanfolyam:barista_mixer_kepzes_tanfolyam
Képzés időtartama: 6 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
Tandíj: 95.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.

Egyéni mixer tanfolyam
Képzés időtartama: akár 1 hét alatt
Képzés beosztása: előre egyeztetett, egyéni beosztás alapján
Tandíj: 130.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat
és a tankönyveket.

Haladó mixer tanfolyam
Képzés időtartama: 8 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.

American Bartending tanfolyam
Képzés időtartama: 5 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 60.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.
Kedvezményes tandíj: 30.000 forint, minden hallgatónknak 50%-os kedvezményt biztosítunk.

Szerezz szakmát rövid időn belül, legyen a szakmád a szenvedélyed, alapozd meg az egzisztenciádat, hazai vagy nemzetközi bárokban, kávézókban, folyami vagy tengerjáró hajókon.

Miért válassz minket? Mert a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bártendereitől tanulhatsz, mert hallgatóink visszajelzései alapján a legjobb ár/érték arányú tanfolyam, mert nálunk nincs vizsgadíj, mert minden hallgatónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk, mert hazai és nemzetközi munkalehetőséget ajánlunk neked, mert ingyenesen vehetsz részt tréningeinken korlátlan alkalommal, mert nálunk lépcsőzetes oktatási rendszer működik, tehát az alapfoktól a profi/haladó szintig elkísérünk, mert a tanfolyam ára tartalmazza a tankönyveket, mert 20 országban dolgoznak hallgatóink, és a nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás, hanem BEFEKTETÉS!

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia Budapest mellett több vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat. Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely, Veszprém, Szekszárd, Székesfehérvár.

Gyere el és jelentkezz a barista és mixertanfolyamokra,
2018. február 12-én, 17 órakor!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu